Menyasszonyi ruha - Avenue Diagonal 2015 kollekció

Modern és elegáns, klasszikus formák, csodaszép hímzések, csipkék, tüllök és mesés, romantikus felsőrészek, kreatív megoldásokkal, lenyűgöző stílussal és kecsességgel megspékelve... Nézd meg Te is a legújabb modelleket!

Avenue Diagonal 2015 kollekció

Ez a kollekció nem más, mint gyönyörű, felejthetetlen ruhák szépséges gyűjteménye, melyek a tradicionális igényeket, a klasszikus formákat és a modern eleganciát ötvözték a tervezők. Nem csupán romantikus, tüllszoknyás darabok, hanem letisztult, csupa csipke és pazar hímzésekkel kombinált modellek is helyet kaptak a kollekcióban

Tipp: Minden menyasszony bátran válogathat a szebbnél-szebb darabok között, hiszen sokféle fazon és megoldás megtalálható!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg teljes kollekciót!

Selyemből és szaténból készült A vonalú, rakott szoknyás és tengernyi tüll fodorral megálmodott hercegnős, letisztult, csipkés sellő és trombita fazonok... Nincs két egyforma darab, minden modell a maga nemében egyedülálló és különleges!

Tipp: A molett hölgyeknek ajánljuk az lágy esésű, A vonalú darabokat, amelyek kiemelik a derekat és a dekoltázst, miközben elrejtik a "kényes részeket"!

A vállmegoldások nagyon sokfélék, megtalálhatóak a romantikus, az egyszerűbb, elegánsabb és modern variációk is: ejtett vállú, csónaknyakú, v, kerek és szív alakú dekoltázsok, csipkés rövid vagy hosszú ujjak, pántnélküli, csipke-, és tüllborításos, aszimmetrikus, illetve csipkepántos fazonok.

Ha igazán egyedi, különleges menyasszonyi ruhára vágysz, akkor válassz olyan modellt, amely elől szolidabban dekoltált, hátul pedig gyönyörű csipkeborítással vagy mélyebb hátkivágással díszített! Garantáltan Te leszel (és persze a ruhád) a nap fénypontja!

Képek forrása: http://www.avenuediagonal.com