Menyasszonyi ruha - White One 2015 kollekció

Kifinomult, nőies stílus, elegáns szabásvonalak és lenyűgöző sziluettek, káprázatos anyagokkal bolondítva - ezek a White One modellek, amelyek között bátran válogathat minden menyasszony! Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

White One by Pronovias 2015 kollekció

A legújabb kollekció telis-tele van meseszép tüllszoknyás modellekkel, testre simuló csipkecsodákkal és fantasztikus hercegnős modellekkel. Minden arának ajánljuk, akik szeretik az abszolút nőies formákat, a romantikus, kifinomult és elegáns stílust.

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

Találkozhatunk klasszikus A vonalú, és csábító sellő, illetve trombita fazonú modellekkel, amelyeket lágyan leomló bő szoknyák és káprázatos csipkék tesznek különlegessé és exkluzívvá. Találd meg Te is álmaid ruháját!

A tüll és csipke szövetek mellett a luxus selyem és szatén anyagok is helyet kaptak: testre simuló, míderrel kombinált felsőrésszel, letisztult formával párosítva láthatjuk őket. Ha a fényűzés helyett jobban preferálod a minimál, nőies stílust, akkor ezek a ruhák éppen Neked valók! Ha pedig nem tudsz ellenállni a habos ruhacsodáknak, akkor szemezgess bátran az organza fodrokkal dúsított trombita fazonok közül!

A felsőrészek között éppúgy megtalálhatóak az egyszerűbb fazonok, mint a buja csipkés, tüll bolerós, szív alakban dekoltált, hosszú ujjú, V alakban kivágott pántos és ejtett vállú modellek.

Tipp: A romantikus lelkületű aráknak figyelmébe ajánljuk az ejtett vállú, csónakkivágású, és a csupa csipke felsővel bolondított kreációkat!

Képek forrása: http://www.whiteone.es