Menyasszonyi ruha - Benjamin Roberts 2015 kollekció

Letisztult, modern stílus egy csipetnyi klasszikus eleganciával fűszerezve - ez jellemzi a Benjamin Roberts legfrissebb kollekcióját a Karen George-ot, amelyet idén mutat be először! Nézd meg Te is ezeket a gyönyörű modelleket!

Karen George 2015 kollekció by Benjamin Roberts

Ebben az új kollekcióban a legtöbb modell hagyományos formát kapott: láthatunk A vonalú, letisztult sellő és trombita fazonú, illetve tea length ruhákat. Gyönyörű selymek, míderrel kombinált, tökéletesen illeszkedő sziluettek, pazar csipkével, sifonnal és leheletnyi tüllel kombinálva...

Egy különleges darab külön figyelmet érdemel, hiszen nem egyszerű fehérben vagy bézsben, hanem különleges mély lila színben pompázik: ha nem riadsz vissza az egyedi, modern és kicsit extravagánsabb stílustól, akkor bátran válassz Te is ilyen modellt!

A szépséges csipkés hátmegoldások és kivágások tovább hangsúlyozzák a modern, elegáns vonalat. Ajánljuk minden menyasszonynak, aki rajong a sikkes, nőies darabokért, amelyek nem csupán kiemelik szépségüket, hanem különlegessé is teszi megjelenésüket.

A felsőrészek és dekoltázsok viszonylag egyszerűek, de elegánsak: találkozhatunk pántnélküli, V és szív alakban dekoltált, csipke-, és tüllborításokkal, rövid ujjú boleróval és hosszú csipkés ujjakkal kombinált kreációkkal is.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a kollekció többi darabját is!

Képek forrása: http://www.benjaminroberts.co.uk/