Menyasszonyi ruha - Sottero and Midgley 2015 kollekció

A legfrissebb modellek is a megszokott hollywoodi vintage stílusban születtek, csodás gyöngy-, és kristály applikációkkal, pazar csipkével, ultra nőies vonalakkal megspékelve... Ugye, Te is kíváncsi vagy ezekre az exkluzív ruhákra?

Sottero and Midgley 2015 tavaszi kollekció

Minden minden évben, úgy ebben a kollekcióban is megtalálhatóak a fantasztikus kristályokkal, gyöngyökkel és ékkövekkel hímzett sellő, illetve trombita fazonú ruhacsodák, a pazar, tüllszoknyás A vonalú és hercegnős darabok. Emellett találkozhatunk egyenes vonalú, lágy esésű anyagból megálmodott hamisítatlan vintage hangulatú kreációkkal is, amelyek fantasztikusan kiemelik a menyasszonyok természetes szépségét!

A gyönyörű szoknyarészeket még szebb felsőrészek egészítik ki: van, hogy az egészet beborítja a finom csipke, a szikrázó kövek vagy éppen gyöngyök és van, hogy csábító dekoltázs teszi izgalmassá az összképet. Minden tekintetben sokszínű ez a kollekció, hiszen nem csak egyszerűbb pántos és pántnélküli, hanem tüll és csipkeborítások, többrétegű anyagokkal, ékszerhatású díszítésekkel, hosszú és rövid ujjakkal, illúzió vállmegoldásokkal is találkozhatunk.

Ha igazi luxus eleganciára vágysz, akkor bátran válassz egy hátul merészen dekoltált vagy lélegzetelállító hímzéssel és csipkeborítással párosított modellt, amely biztosan lenyűgözi a násznépet és persze a Vőlegényedet!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Sottero and Midgley 2015 őszi kollekció

Az ősz kollekció, ha lehet, még lenyűgözőbb az előzőnél: fantasztikus hercegnős darabok, csábító sellő és trombita fazonok, gyönyörű csipkékkel, húzásokkal, fodrokkal, romantikus virágmintákkal, csillogó ezüst, kristály-, és gyöngyhímzésekkel...

Ha a vintage elegancia szerelemese vagy, akkor bizony jó helyen jársz: míderes, csipkeujjú, csipkeborításos vagy csipkepántos modellek, egyszerű kerek, V vagy szív alakú dekoltázzsal, csónaknyakú és tölcsérujjú kreációk.

A szexi hátkivágások és kreatív hátmegoldások még nagyobb hangsúlyt kaptak, mint a tavaszi kollekcióban: láthatunk pántokkal, csipkével, gyönyörű hímzésekkel kombinált modelleket is.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a kollekció többi darabját is!


képek forrása: sotteroandmidgley.com