Menyasszonyi ruha - Berta Elite Design 2015 kollekció

Modern elegancia, merészség és érzéki nőiesség árad ezekből a ruhákból - nem is csoda, hogy Nők százai rajonganak a Berta Elite exkluzív kreációiért! Érezd magad Te is ellenállhatatlannak a Nagy Napon, mond ki a boldogító igent egy ilyen csábító ruhában!

 

 

 

Berta Elite Design 2015 kollekció

A Berta Elite Design stúdió által készített gyönyörűséges esküvői ruhák, minden évben az elegáns, sikkes divatot kedvelő menyasszonyok álmait testesítik meg. Különleges csipkék, fantasztikus, nemes anyagok, lágy sifon és puha szatén... A tökéletes illeszkedő, testre simuló sellő és enyhén A vonalú, lágyan földre omló fazonok pedig igazán lenyűgözőek!

 

 

Nézd meg a 2015-ös kollekció kampányfilmjét is!

 

Az áramló vonalakat a hatalmas, levehető egyszerűbb és csipkés uszályok még inkább kihangsúlyozzák ezt a luxus stílus, exkluzív, lehengerlő megjelenést kölcsönöznek viselőjének! Ha Te is nagyszabású, fényűző esküvőt tervezel, akkor ennél ideálisabb esküvői ruhákat aligha találhatsz!

 

 

A ruhacsodák felsőrészei a lehető legnagyobb odafigyeléssel, javában kézzel készült csipkéből, merész kivágással születtek - láthatunk mély V és szív alakú dekoltázsok, romantikus illúzió nyakkivágásokat, hosszú csipkeujjakkal és ejtett vállrésszel bolondított, tüllel és alakformáló míderrel kombinált kreációkat is!

 

 

Ha Te is odavagy a merész és különleges, elegáns stílusért, akkor hangsúlyozd ki nőiességedet egy hátul szinte teljesen nyitott, vagy gyönyörű csipkével kivarrt ruhával! Garantált a lélegzetelállító, ultra szexi megjelenés a Nagy Napon is!

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

Képek forrása: http://www.bertabridal.com/