Menyasszonyi ruha - La Sposa 2015 kollekciók

Kifinomult, ultra elegáns stílus, mennyei formák, csodás díszítések és a legfinomabb anyagok - ezek a La Sposa ruhák, melyeket ajánlunk minden arának, akik kedvelik a romantikus, nőies hangulatot! Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciókat!

 

 

 

La Sposa 2015 Fashion kollekció

Modern és elegáns, exkluzív és különleges modellek, csupa csipkével, sellő és trombita fazonnal, divatos köpennyel, finom hajtásokkal kombinált A vonalú formákkal, csillogó díszítésekkel...

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni csinos homokóra alkatodat, akkor bátran válassz egy testre simuló felsőrésszel megálmodott sellő fazonú ruhát!

 

 

A kreatív hímzésekkel kombinált csipke-, és tüllborítások egy csipetnyi romantikát visznek a kollekcióba. Láthatunk pántos, szív és V alakban dekoltált, ejtett vállú, pántnélküli, csónaknyakú, hátul merészebben kivágott, illetve háromnegyedes ujjú darabokat is.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

La Sposa 2015 Glamour kollekció

A Glamour kollekcióban, ahogyan a nevéből is kitűnik a csillogásra, a nőies ragyogásra és eleganciára fektették a hangsúlyt: kristály-, és gyöngyhímzések, pazar csipkék, gyönyörű hercegnős formák és míderrel kombinált, extra nőies felsőrészek!

 

 

Gyönyörű A vonalú, csábító sellő és trombita fazonok, lágy esésű, enyhén bővülő fazonok... Ha Te is a modern kifinomultság és a csillogó, aprólékosan kidolgozott részletek híve vagy, akkor bátran válassz hercegnős fazont, melyet csipkével, kristályhímzéssel, púder-, vagy pezsgőszínnel izgalmasítottak!

 

 

Ha igazán fényűző darabra vágysz, akkor ez a kollekció éppen Neked való: találkozhatsz míderrel kombinált, egyszerűbb pántnélküli, szív alakban dekoltált felsőkkel, húzott selyem, csupa csipke és gyöngyös felsőrésszel, apró szirmokkal applikált, tüllpántokkal, ejtett vállal, illetve csónaknyakú modellekkel is.

 

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

 

 

 

La Sposa 2015 Dreams kollekció

Ebben a kollekcióban a romantikus, mennyei habos, ugyanakkor modern és stílusos ruháké a főszerep: tengernyi tüllfodorral, organzával és csipkés felsőszoknyával megálmodott modelleket láthatunk. Trombita, A vonalú és hercegnős ruhacsodák, mell alatti dísszel, húzott szoknyával, virágos hímzésekkel és rafinált szabásvonalakkal bolondítva.

 

 

Ha kedveled a modern eleganciát, azonban a romantikáról és a nőies bájról sem szeretnél lemondani, akkor válassz pici fodrokkal díszített mellrésszel, csipkeborítással vagy ujjakkal, apró virágokkal hintett tüllborítással, aszimmetrikus, szív alakú vagy V kivágással kombinált kreációt!

 

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

 

 

 

La Sposa 2015 Costura kollekció

A Costura gyűjtemény darabjai a letisztultabb, elegáns vonalat képviselik. A legtöbb modell A vonalú, sellő vagy trombitaszabású, melyeket fényes selyemből, puha csipkéből vagy sifonból, egyszerű vonalakkal és abszolút nőies megoldásokkal párosították.

 

 

A felsőrészeknél szintén a letisztultságra törekedtek: szív alakban dekoltált, pántnélküli, finom hajtásokkal, tűzésekkel díszített, tüllpántos, ejtett vállú, csipkés és csónaknyakú modelleket láthatunk. A tökéletes illeszkedésnek hála még a pántnélküli fazonok is maximálisan kényelmes, nem csúszkálnak le.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

La Sposa 2015 Modern Bride kollekció

Ha modern stílus, akkor jöhetnek a finom púderszínek, színes övek, a csinos rövid és csábító sellőformák, puha sifonból megálmodott, lágy esésű A vonalú ruhák... Ebben a kollekcióban minden menyasszony megtalálhatja álmai ruháját, aki csak egy kicsit vonzódik a legfrissebb trendekhez, a merészebb, ugyanakkor kifinomult, nőies stílushoz!

 

 

A szépséges, gyöngyös hímzésekkel, illetve csipkeborítással ékített felsőrészek mellett találkozhatunk gyönyörű nyakba kötött, enyhén áttetsző, kicsit bohém stílusú variációkkal, csipkeujjú, illúzió nyakvonallal megálmodott és pántnélküli, míderes, szív alakban dekoltált modellekkel is.

 

 

Természetesen a merészebb hátkivágások és csodás, csipkével-tüllel kombinált, hímzett hátmegoldások sem maradhatnak el: válogass bátran a különböző, szexi, romantikus és kreatívan elegáns fazon között!

 

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a kollekció többi modelljét is!

 

 

 

La Sposa 2015 Fashion Show:

 

képek forrása: http://www.lasposa.info