Menyasszonyi ruha - San Patrick 2015 kollekció

Gyönyörű, klasszikus formák, modern, stílusos eleganciával, nemes anyagokkal és páratlanul kifinomult megoldásokkal bolondítva... Ha Te is szeretnél trendi és magabiztos menyasszony lenni, akkor válaszd a maximális minőséget és kreatív eleganciát!

San Patrick kollekciók rendkívül változatosak: az egyszerű, elegáns modellek és a gyönyörű csipkés ruhák mellett a fényűző, fodros darabok is megtalálhatóak. Selyem sifonnal, organza tüllel kombinálva, a legfinomabb hímzéssel, kecses fodrokkal, csipkével és kristályokkal - ezt kínálja a San Patrick a romantikus lelkületű menyasszonyoknak, akik exkluzív eleganciára vágynak.

San Patrick 2015 Fashion kollekció

A Fashion kollekcióban a letisztultabb, ugyanakkor maximálisan nőies fazonoké a főszerep: láthatunk testre simuló sellő, trombita és enyhén bővülő, lágyan leomló A vonalú ruhákat is. Sőt, néhány hercegnős tüllcsoda is helyet kapott - a romantikusabb lelkületű menyasszonyok örömére!

A legtöbb felsőrész pántnélküli, míderes, szív alakban dekoltált, azonban találkozhatunk csipkeborítással, rövid és hosszú ujjakkal, aszimmetrikus vagy ejtett vállrésszel, tüllel, illetve hímzéssel bolondított felsőrészekkel is.

Bár a hátrészek nem kaptak olyan nagy hangsúlyt, azért láthatunk jó néhány gyönyörűséges, csipkével, tüllel és virágmintával borított vagy éppen kicsit merészebb kivágott darabbal is! Válassz Te is hasonló darabot, ha egy kis egyediségre vágysz!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

San Patrick 2015 Dreams kollekció

Álomszép kreációk csupa csipkéből, tüllből, fényes szaténból vagy puha sifonból... Láthatunk báli ruha fazonú tüllfodros ruhacsodákat, csábító sellő és organzával feldobott trombita fazonokat, melyeket bájos színes és kristállyal díszített övrész izgalmasít. Ha igazán romantikus modellre vágysz, itt biztosan megtalálod az "igazit"!

Találkozhatunk egyszerűbb, pántnélküli fazonokkal, illetve néhány csipkeujjú, tüllpánttal kombinált aszimmetrikus, vékony pántos és V kivágással párosított felsők is helyet kaptak a kollekcióban.

Tipp: Ha a klasszikus elegancia híve vagy, akkor számodra a szív alakban dekoltált, csipkével borított míder lehet a legjobb választás!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

San Patrick 2015 Costura kollekció

Ebben a kollekcióban csupa elbővülő sellő, trombita és hercegnős fazonokat láthatunk, kifinomult, ultra elegáns stílusban. Tengernyi csipke, tüll és finom sifon, organza selyem - már ránézni is élvezet ezekre a ruhákra, nemhogy ha még viselhetjük is életünk egyik legfontosabb napján!

Tipp: Mutasd meg karcsú, homokóra alkatod, válassz testre simuló sellő fazonú esküvői ruhát! Garantáltan Te leszel a nap fénypontja!

A felsőrészek között láthatunk egyszerűbb, pántnélküli, szív alakban dekoltált és kerek vagy csónak nyakkivágás modellt, illetve néhány V alakban kivágott, tüllpántos darabbal is találkozhatunk.

Ha egy kicsit több díszítésre vágysz, akkor bátran válogathatsz a csipke-, és tüllborítással, hosszú ujjakkal, boleróval, színes és ékszerhatású övvel, finom virághímzéssel bolondított variációk között!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Costura kollekciót!

San Patrick 2015 Glamour kollekció

Ebben a kollekcióban a visszafogott csillogásé és a kacér nőiességé a főszerep... A klasszikus báli ruha fazonok mellett láthatunk gyönyörű csipkés sellőszabású, halvány barack és rózsaszínű, kristállyal hímzett, illetve fényes selyemből készült A vonalú kreációkat is.

Tipp: A molett menyasszonyok is lehetnek nőiesek és magabiztosak: válassz lágyan bővülő, terjedelmes szoknyával és míderrel ellátott modellt - garantált a karcsúbb sziluett és a tökéletes tartás!

Az egyszerű pántnélküli, V és szív alakú kivágással párosított modelleket szikrázó gyöngy-, és kristályhímzések, érzéki csipkeborítások teszik izgalmassá.

Tipp: A vállnélküli felsőket a magasabb, vékonyabb hölgyeknek ajánljunk, míg a teltebb és/vagy alacsonyabb aráknak a legideálisabb, ha van egy kis ujja, vagy például csipke díszíti a dekoltázs részt.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes Glamour kollekciót!

San Patrick 2015 Modern Bride kollekció

Ezt a kollekciót a modern elegancia szerelemeseinek ajánljuk: bájos A vonalú miniszoknyás modellek, csodás, egyenes vonalú selyemruhák, fodrokkal, tüllel és csipkével izgalmasított A vonalú és sellő fazonok…

A felsőrészek szexik és kreatívak. Láthatunk csipkés csónaknyakú, rövid és hosszabb ujjú, pántnélküli, ujjatlan, szív vagy V alakban dekoltált, pántos modelleket is. Ha ez nem lenne elég, akkor ott vannak a csábító hátmegoldások: vékony csipkepántos, merész hátkivágással vagy romantikus, hímzéses tüllborítással kombinált darabok! Te melyiket választanád?

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

San Patrick Fashion Show 2015:

Következő cikkünkben Elie Saab legújabb menyasszonyi ruha kollekcióját láthatjátok!

képek forrása: http://www.sanpatrick.com