Menyasszonyi ruha - Elie Saab 2015 kollekció

Az idei kollekció is telis-teli van kreatív, ultra nőies megoldásokkal, melyeket most klasszikus, letisztult vonalakkal, gyönyörű csipkével és kényelmes szabásvonalakkal párosított a tervező. Nézd meg Te is ezeket a csodás kreációkat!

 

 

 

Elie Saab 2015 kollekció

Az idei kollekció a letisztult, modern elegancia jegyében született: klasszikus formák, melyeket levehető uszállyal, csipkeborításokkal, egyszerű felsővel és izgalmas virágos hímzésekkel, illetve a ruhán végigfutó apró sziromdíszítéssel kombináltak. Neked melyik a kedvenced?

 

Természetesen a gazdagon díszített fazonok mellett megtalálhatóak a minimalista, hagyományos felsőrészek is, egy kis modern csavarral: húzások, hajtások, rafinált V kivágások. Emellett egyszerű csónaknyakú, illetve csipkével borított, míderes pántnélküli megoldásokat is láthatunk.

 

 

A fazonok klasszikusan elegánsak és abszolút nőiesek: a testre simuló felsők enyhén bővülő, vízesésszerűen leomló vagy klasszikus A vonalú szoknyával végződik. Ezeket szintén hajtások, uszályok, tengernyi tüll és organza teszi tökéletessé!

 

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

 

Képek forrása: http://www.pronovias.com