Menyasszonyi ruha - Alvina Valenta 2015 tavaszi kollekció

Kifinomult, ultra elegáns stílus egy csipetnyi romantikával és érzékiséggel fűszerezve... A legfrissebb kollekció telis-tele van szebbnél-szebb virágos és hímzett díszítéssel - nézd meg Te is a legújabb Alvina Valenta menyasszonyi ruhákat!


Alvina Valenta 2015 tavaszi kollekció

Az Alvina Valenta modellek a legjobb minőségű anyagokból, modern technológiával és fantasztikus, ultranőies stílusban készülnek. A ruhák többségét rafinált megoldások, kreatív, csábító formák és bonyolult francia csipkék tesznek tökéletessé. A lágyan bővülő szoknyák és pazarul díszített, illetve egyszerűbb felsőrészek csodásan kiemelik a nőies formákat és stílusos, könnyed megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót - kattints a galériakép linkjére!

Nem csupán a kialakításra és a modern fazonokra fektetett nagy hangsúlyt a tervező, hanem arra is, hogy a modellek könnyű, fiatalos eleganciát, fényűzést és a romantikus hangulatot egyszerre ötvözzék... Ennek érdekében több rétegnyi leheletkönnyű tüllt, áttetsző, selyemfényű organzát és pazar csipkét használtak.

Láthatunk bő szoknyás, A vonalú és hercegnős fazonokat, letisztult, egyenes és sellőszabású modelleket is: az utóbbiakat gyakran álmodták meg csupa csipkéből vagy éppen sifonból, kecses pántokkal, hasítékkal, láncos díszítéssel, esetleg mély hátkivágással vagy áttetsző csipkebetéttel...

A sok, vékony pánttal ellátott felsőrészek idén egyre divatosabbak lettek, illetve míderrel kombinált, gyönyörű hátmegoldással kialakított modellek is egyre népszerűbbek. Válogass kedvedre a pántos, ujjatlan, szív és V alakban dekoltált, ejtett vállú, sapka ujjú és nyakba kötött darabok között!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

Képek forrása: http://www.jlmcouture.com