Menyasszonyi ruha - Jasmine Couture 2015 kollekciók

Modern elegancia, különleges és romantikus megoldások, a legfinomabb anyagokból, pazar, nőies stílusban -Téged is várnak a Jasmine Couture egyedi kristály-, és gyöngyhímzésekkel megálmodott ruhacsodái!


Jasmine Couture 2015 tavaszi kollekció

A klasszikus, romantikus hangulatú ruhákat az aprólékos kidolgozás és az egyedi, kézzel készített hímzések teszik különlegessé és ellenállhatatlanná... A tavaszi couture kollekció darabjait letisztultabb stílusban álmodta meg a tervezőnő: hagyományos A vonalú selyem-, és szatén ruhák, csipkés, finom tüllszoknyás sellő, illetve trombita fazonok.

Ha kedveled a kifinomult, picit romantikus és abszolút nőies stílust, akkor ebben a kollekcióban nagy eséllyel megtalálhatod álmaid ruháját, hiszen számtalan egyedi, ugyanakkor egyszerű megoldással találkozhatunk: hímzett tüllborítással vagy szexi hátkivágással bolondított modellek, csábító ejtett vállú, pántnélküli, szív alakban dekoltált, csónaknyakú, ujjatlan, V alakban kivágott, hosszú, csipkés ujjú variációk...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Jasmine Couture 2015 őszi kollekció

Ebben a kollekcióban a klasszikus elegancia és a modern nőiesség tökéletes egyensúlya uralkodik: láthatunk egészen romantikus stílusba hajló, hagyományos és modern, letisztult darabokat is, melyeket a gyöngy-, és csipke applikációk tesznek teljessé.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

A klasszikus szépségek szerelmeseinek ajánljuk a lágyan bővülő, derékrészen díszített, illetve az elegáns A vonalú ruhákat. A modern és nőies stílust kedvelők pedig kedvükre válogathatnak a szaténból, csipkéből és sifonból készült sellő, illetve trombita fazonok között.

Inkább romantikus, esetleg pici vintage beütéssel rendelkező menyasszonyi ruhát keresel? Akkor nem fogsz csalódni, hiszen ebben a kollekcióban helyet kapott egy púderrózsaszínben pompázó, pazar csipkével és gazdag díszítéssel bolondított sellő, illetve egy hercegnős darab. Te melyiket választanád?

Kifinomult felsőrészekből sincs hiány: pántnélküli, míderrel és szív alakú dekoltázzsal, gyönyörű hátkivágással vagy csipkeborítással izgalmassá tett darabok, tüllel és csipkével megálmodott ujjak, szépséges V kivágások és ujjatlan megoldások...

Jasmine Bridal 2015 tavaszi kollekció

A Jasmine Bridal kollekció csupán annyiban különbözik a couture modellektől, hogy a klasszikus kifinomultság helyét a gazdag díszítések, a fényűző részletek és az érzéki nőies stílus veszi át.

Nézd meg a 2015-ös kollekciók bemutató videóját is!

A tavaszi modellek legnagyobb részét csábító sellő, vagy nőies egyenes szabással, illetve hercegnős fazonnal álmodta meg a tervezőnő, melyeket az enyhe aszimmetrikus szabás, az elütő színű virágos hímzések, a lágy árnyalatok és a finom tüllszoknyák csak még inkább különlegessé tesznek.

A dekoltázsok és felsőrészek is sokszínűek. Láthatunk húzott vagy redőzött mellrésszel és szív alakú dekoltázzsal ellátott, pántos, illetve pántnélküli felsőket, tüll-, és csipkeborítással bolondított, ujjatlan, V alakban kivágott, ejtett vállú és csónaknyakú kreációkat is.

Tipp: Az ejtett vállú modellek a széles vállú hölgyeknek kevésbé előnyösek, hiszen optikailag szélesítik a felsőtestet!

Nem muszáj merész felsőrésszel kombinált darabot választanod, hogy kitűnj a tömegből! Válassz egy kreatív, csábos hátkivágással vagy érzéki csipkeborítással kiegészített menyasszonyi ruhát!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a kollekció többi darabját is!

Jasmine Bridal 2015 őszi kollekció

Kifinomult, romantikus fazonok, káprázatos habos, fodros, csipkés díszítéssel, letisztult sellő és izgalmas báli ruha fazonok mennyei tüllel és leheletkönnyű, áttetsző organzával társítva…

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg az őszi kollekció összes modelljét!

A rafinált szabásvonalak segítenek, hogy a sziluettek minél karcsúbbak, légiesebbek legyenek. Az őszi kollekcióban találkozhatunk finoman testre simuló sellő, illetve trombitafazonokkal, kecses A vonalú és sifonból készült, lágy esésű, egyenes szabású modellekkel.

Tipp: A sellő fazonú ruhák a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabbak!

A modellek felsőrészei leginkább az egyszerű, nőies vonalat követik: vékony csipkepántok, tüll ujjak, szív és V alakú dekoltázsok, szexi hátkivágások és kreatív hátmegoldások, melyeket gyönyörű hímzések és ragyogó ékkövek tesznek tökéletessé.

Képek forrása: http://www.jasminebridal.com