Trendi esküvői kistáskák

Ahogyan az esküvők és a divat világában, úgy a kistáska divat terén is jönnek-mennek a trendek, idén is számíthatunk újdonságokra, melyeket most megmutatunk! Csipkék, gyöngyök, újszerű formák, egyedi, sikkes darabok - minden, ami trendi és divatos!

Menyasszonyoknak

Megtalálni a megfelelő kiegészítőket az esküvő napjára nem kis feladat, hiszen az egyéniségünket, az esküvő stílus-, és színvilágát is figyelembe kell vennünk, illetve ügyelni kell, hogy a kiegészítők összhangban legyenek egymással és a menyasszonyi ruhával. Ha számodra is fontos a divat és szívesen követed a legújabb trendet, akkor tarts velünk, megmutatjuk idén melyek a legdivatosabb és legsikkesebb darabok!

 

Rojtok és bojtok, a hippi stílus szerelmeseinek

Nem csak a hétköznapokon mutathatod meg bohém, vagány oldaladat, hanem akár a Nagy Napon is! Szervezd az esküvőt hippi stílusúra és viselj természetes anyagból szőtt vagy fonott, bőrrel vagy vászonnal, rojtokkal és virágokkal díszített kistáskát.

Tipp: A színes darabok egy egyszerű, elegáns szabású, horgolt vagy csipkés, hófehér menyasszonyi ruhával mutatnak a legjobban!
 

Modern és szögletes

A letisztult stílusú hölgyek szívesen viselnek minimális díszítéssel ellátott, egyszerű fazonú táskákat. Nekik ajánljuk a legújabb trend diktálta szögletes fazonokat, melyek pompázhatnak fehérben, bézsben, púderszínben vagy akár egészen élénk pink, lila, kék árnyalatokban.

Tipp: Ha az élénk tónusok közül szeretnél választani, akkor az adott árnyalat mindenképpen köszönjön vissza például a cipőn, vagy más kiegészítőn - így lesz harmonikus az összkép!
 


Boríték táska - az örök divat

Egy elegáns, bőrből készült borítéktáska akár több évig is jó barátunk lehet - a legegyszerűbb szettet is könnyedén feldobja, hétköznapokra és különleges alkalmakra is tökéletes! Természetesen, ha a Te esküvődről van szó, akkor egy teljesen új, igazán egyedi darabot érdemes vásárolni, hiszen ez egy megismételhetetlen, fontos pillanat.

Bátran válogathatsz a csillogó, virágos, csipkés darabok között, de nagyszerűen mutatnak a egyszínű, sikkes fekete, barna, fehér, ezüst és arany darabok is. Ha pedig valami különlegesen szépre vágysz, akkor válassz olyan kreációt, amelyet többféle textúrával vagy színnel kombináltak!
 

A romantikus és vintage stílus kedvelőinek

Nem meglepő módon a fényűző gyöngyös, kristályos, csipkés és virágos variációk sem mennek ki a divatból, sőt! Még színesebbek, még ragyogóbbak, még több kreativitással és eleganciával készültek: tökéletes megoldás a nagyszabású, hetedhét országra szóló lakodalmakra, illetve a kisebb, romantikus és békebeli hangulatú esküvőkre is!
 

Csipkés, virágos variációk

Fényűző gyöngyös és kristályos variációk

Koszorúslányoknak

Nem szabad megfeledkeznünk a koszorúslányokról sem, hiszen a menyasszony és vőlegény mellett számukra is sok fontos feladatot tartogat az esküvő napja. Rengeteg féle variáció létezik: lehet egyforma színű, különböző formájú retiküljük, egyforma fazonú, de eltérő árnyalatú, illetve akár teljesen egyforma darabokat is viselhetnek. Aztán ott vannak még a feliratos, virágos és exkluzív, egyedi darabok, melyekkel akár Te is megajándékozhatod Őket!
 


Természetesen fontos, hogy az esküvő stílusához passzoló stílusban is árnyalatban válasszuk ki a koszorúslányok kistáskáját is, azonban jó, ha az Ő véleményüket, kívánságaikat is meghallgatod, így elkerülhető a későbbi veszekedés, sértődés.

Elegáns esküvőkre ajánljuk a trendi láncos, drágakövekkel kirakott, ékszerhatású díszítéssel ellátott modelleket, illetve a már előbb is említett borítéktáskákat, amelyek szinte minden stílushoz és egyéniséghez illenek. Nagyon sokféleképpen variálhatóak, illeszthetjük a cipőhöz, a hajdíszhez vagy éppen a menyasszony csokrához, ruhájával vagy éppenséggel a cipőjéhez is.
 


Minél színesebb, annál jobb

Ma már egyáltalán nem kötelező kizárólag halvány színekben gondolkodni, jöhetnek a lila, a menta és a kék árnyalatai, az élénksárga és a pipacspiros - kombináld kedvedre, de ügyelj az egyensúlyra! Bohém, extravagáns, tematikus, hippi és természetes stílusú esküvőkre is bátran választhattok színes kistáskákat, de akár egy elegáns, romantikus menyegzőn is jól mutathatnak, ha fehérrel, bézzsel vagy barnával "tompítjátok".
 


2 az 1-ben: kistáska és koszorúslány csokor

Szintén Amerikából jött módi, hogy a koszorúslányok csokor helyett élő, vagy selyemvirágokkal díszített kistáskát választanak - egyedi, mutatós megoldás, ha valami különlegesre vágytok!

Képek forrása: http://www.weddingbells.ca, http://www.image.ie, www.pinterest.com