Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekció

Fantasztikus szövetek, ultra elegáns vonalak, szexi felsőrészek és kreatív, sikkes nőiesség jellemzi a legújabb Tarik Ediz ruhákat. Válogass bátran a szebbnél-szebb modellek között, ha Te is kedveled a lenyűgöző, luxus részleteket és a különleges ruhákat!


Tarik Ediz White 2015 kollekció

Tarik Ediz egy fantasztikus tervező, aki a modern nőies vonalakat úgy kombinálja a pazar, romantikus részletekkel, klasszikus fazonokkal és fényűző díszítésekkel, mint egy igazi művész... Legújabb kollekciójában láthatunk gyönyörűséges hercegnős és enyhén bővülő A vonalú darabokat, amelyeket a hagyományos eleganciát kedvelő hölgyeknek ajánlunk, akik mégis egy kicsit többre vágynak az egyszerűségnél!

Vannak sellőszabású, hasítékkal ellátott trombita fazonú és csodás test vonalát követő fazonok is, amelyek éppen csak egy leheletnyit bővülnek térdtől lefelé... A legtöbb ilyen modellt puha sifonból, csipkéből és organzából álmodta meg a tervező - fényűzés és pompa a nagyszabású esküvőkre!

Fokozhatjuk a hatást, ha a választott menyasszonyi ruhát egy lenyűgöző áttetsző, hímzett csipke-, vagy tülluszállyal egészítjük ki! Találkozhatunk derékra vagy a ruha nyakrészéhez rögzíthető változattal, illetve olyan variációval is, amelyet a ruha hátulján, a derék alatt, majdhogynem a térd vonalához rögzítve kell viselni.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

A viszonylag egyszerű, olykor ultra elegáns szabásvonalakat ragyogó hímzésekkel, finoman átsejlő csipkés felsőkkel és merész vágásokkal kombinált illúzió nyakvonalakkal párosították. Láthatunk szív alakban dekoltált, ujjatlan, pántos, csipke ujjú, pántnélküli, tüllborításos, ejtett vállú, rózsákkal és míderrel kombinált darabokat is. Te melyiket választanád?

Ha még ez sem lenne elég, Tarik Ediz merész, modern hátmegoldásokkal spékelte meg legújabb modelljeit: romantikus csipkeborítások, szexi kivágások, bonyolult minták és csodaszép formák.... Bármelyiket is válaszd, garantált a fényűző, egyedi megjelenés!

Kíváncsi vagy a kollekció bemutatójára - itt megnézheted:

Képek forrása: www.aisleperfect.com