Fátyol helyett viselj kalapot vagy fejdíszt

Nem feltétlenül kell fátylat viselned a menyasszonyi ruhához, választhatsz bátran egy gyönyörű kalapot vagy éppen egy mutatós fejdíszt! Megmutatjuk melyek lesznek a legtrendibb, legelegánsabb darabok!

Bár egy időben nagy népszerűségnek örvendtek a menyasszonyok körében is a kalapok, ma már kevesebben viselnek az esküvőjükön hasonló fejfedőt. Pedig ezek a kiegészítők igenis feldobják a megjelenésedet, sikkes és elegáns, nőies külsőt kölcsönözve! Merj kalapot választani, merj egyedi lenni!

 

Ha fátyol helyett kalapot választasz az esküvődre, akkor a fodrászodnak is egyszerűbb dolga lesz, főleg ha rövid hajad van. Természetesen itt is figyelembe kell vennünk az arcformát, illetve az esküvői ruhát, azonban viselhetsz rövid, extrém, modern vagy éppen egyszerű, elegáns ruhát a Nagy Napon, mindhez megtalálhatod a megfelelő fazont, ha nem sajnálod rá az időt és az energiát! Megmutatjuk, hogyan!
 

 

A letisztult, egyszerű ruhához viselt elegáns, nagy karimás kalap garantáltan arisztokrata külsőt eredményez, ha pedig még fokozni szeretnénk a hatást, akkor válasszunk egy kis hálóval kombinált darabot, amely megadja az esemény eleganciáját, ünnepélyességét.

Tipp: Ne válassz széles karimájú kreációt, ha 150-160 cm. magas vagy, hiszen a látványos, túlméretezett kalapok nem túl előnyösek az alacsonyabb menyasszonyoknak!

 

 

Ha a ruhád nem túldíszített, akkor nyugodtan viselj széles karimás, nagyobb variációt, ellenkező esetben viszont jobb, ha a kisebb tüllös, hálós vagy dobozszerű fejfedőket részesíted előnyben.

 

Visszafogott ruhához...

és a gazdagabban díszített fazonokhoz

Íme, egy kis inspiráció:

Klasszikus kalapok tüllel és csipkével

A fejdísznél csupán egy picit nagyobb kalapok is nagyon mutatósak

Díszes, masnis és virágos modellek

Izgalmasan, színesben

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

A másik kiváló megoldás fátyol helyett a haj-, és fejdíszek használata, melyek akár kisebb fátylakkal és kombinálhatóak. Gondolkodj színes, ötletes, csipkés, tollas fejdíszekben, koronákban, tiarákban és hajpántokban!
 

 

Igazán romantikus viselet lehet, ha például koronát, diadémot, élővirág koszorút, kristályokkal és gyöngyökkel díszített fejpántot választasz - helyezhetjük kontyra, de tehetjük kiengedett hullámos, fonott frizurába vagy félig feltűzött hajba is. Ezen kívül fantasztikus kiegészítői lehetnek a menyasszonyi frizurának a különféle szaténvirágok, ágak, természetes motívumokkal megálmodott fémdíszek, bizsu ékszerek, gyöngyök és csillogó kövecskék...
 

Vintage elegancia

Élővirágos romantika

Aprócska díszekkel, visszafogottan

Bármilyen frizurát is viselj az esküvőn, egy gyönyörű diadém minden stílusú menyegzőn, minden esetben csak emeli a haj szépségét, éppen ezért sokan választják fátyol mellett, de akár helyette is!
 

Még több inspirációt a galériakép linkjére kattintva találsz!


Képek forrása: http://www.eskuvoimagazin.hu, http://www.weddingdesign.hu, www.pinterest.com