Menyasszonyi ruha - Amy Kuschel 2015 kollekció

Káprázatos sziluettek, rendkívül elegáns kivitelezés és abszolút nőies, bohém stílus - ezek Amy Kuschel ruhái, melyeket a 20-as évek eleganciája, a természetesség és a vidám, hippi életérzés ihletett... Tarts Velünk, nézd meg Te is a legújabb kollekciót!


Amy Kuschel Peace & Love 2015

Amy számára rendkívül fontos a kényelmes, ugyanakkor divatos kivitelezés, arra törekszik, hogy a menyasszonyi ruha tökéletesen kihangsúlyozza a női test szépségét. A legújabb kollekció ügyes kombinációja a legfinomabb szöveteknek, az érzéki francia csipkéknek, illetve a gyöngyös hímzéseknek, a sima szaténnak és taftnak. A fantasztikus minták és a romantikus, egyedi felsőrészek teszik igazán különlegessé az idei kollekciót, nem is beszélve a végtelenül nőies és kreatív megoldásokról...

Ebben kollekcióban láthatunk vintage stílusú tea length és egyenes szabású, rövid fazonokat, melyeket az időtlen, egyszerű elegancia híveinek ajánlunk. Emellett találkozhatunk még romantikus sellő és trombita fazonú, lágyan bővülő sifonruhákkal, illetve fényes szaténból és csupa csipkéből megálmodott darabokkal is.

Tipp: Ez utóbbiakat a luxus és a bohém stílus szerelmesinek ajánljuk elsősorban!

Hosszú vagy rövid ujjú? Csipkés vagy tüll? Pántos vagy pántnélküli? Ebben a kollekcióban szinte minden ara megtalálhatja a számára ideális vállmegoldást, hiszen nem csupán egyszerűbb, V vagy szív alakban kivágott kreációkkal találkozhatunk, hanem kreatív hímzésekkel, rövidebb és hosszabb csipkeujjakkal, húzásokkal, övvel és szalaggal, illetve csipkeborítással kombinált modellekkel is.

Tipp: A körte alkatú hölgyeknek mindenképpen olyan felsőrész javasolt, amely mell-, vagy vállrészen gazdagabban díszített, ezzel elvonhatjuk a figyelmet a szélesebb csípőről.

A legújabb trendek diktálta mélyebb V alakú és kerek hátkivágásokkal, illetve érzéki csipkével megálmodott hátmegoldásokkal is találkozhatunk - válassz Te is ilyen fazont, ha szeretnéd, hogy megjelenésed egyedi és lenyűgöző legyen!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Képek forrása: http://amykuschel.com