Menyasszonyi ruha - Miss Defne 2015 kollekciók

Mennyei elegancia, klasszikus fazonok és kifinomult díszítések egy csipetnyi nőies rafinériával párosítva... Ha Te is odavagy a bájos csipkés és tüllszoknyás ruhákért akkor a legújabb Defne esküvői ruhákat feltétlenül látnod kell!


A török Daphne divatház 1995-ben kezdett el foglalkozni menyasszonyi és alkalmi ruhák tervezésével és forgalmazásával. Mára a legtöbb európai és arab országban ismerik a Miss Defne márkát - az, hogy 2005-ben Olaszországban is elkezdtek dolgozni, nagy áttörést jelentett a cégnek. Jelen anyagunkban megmutatjuk, hogy méltán kedvelik ezeket a klasszikus, ám ultranőies modelleket szerte a világon: szexi, elegáns vágások, fantasztikus díszítések és egyedi megoldások tarkítják ezeket az amúgy egyszerű vonalvezetésű ruhákat.

A Defne Divatház gyönyörű alkalmi ruháit akár menyecske ruhaként is viselheted:

Miss Defne 2015 Floral kollekció

A Floral kollekciót a felszabadult, finom nőiesség és a klasszikus elegancia ihlette: gyönyörű A vonalú tüllszoknyás darabokat, hajtásokkal és selyemmel kombinált enyhén bővülő, illetve csábító, csipkés sellő fazonokat láthatunk.

Tipp: A molett menyasszonyok is bátran viselhetnek testre simuló felsővel megálmodott ruhát - csupán arra kell ügyelni, hogy a szoknya deréktól bővüljön és a beépített alakformáló míder se legyen túl szoros!

A felsőrészek szintén elegánsak, ugyanakkor egy csipetnyi rafináltsággal tették izgalmassá őket: egyedi csipkeborítások, horgolt, hímzett és selyemvirággal díszített darabok, húzott, szív alakú dekoltázzsal, pántnélküli, csipkeborítással vagy éppen csipkés, hosszú ujjakkal bolondított megoldásokkal is találkozhatunk.

Idén és 2016-ban továbbra is hódítanak a merészebb hátkivágások és gyönyörű, csipkés hátmegoldások - válassz Te is egy ilyen kreatív, szexi darabot és garantáltan minden tekintet Rád szegeződik majd életed nagy napján!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Miss Defne 2015 Glamour Selection kollekció

Ez a gyűjtemény nem más, mint a romantika és a visszafogott csillogás ihlette elegancia megtestesülése: egyedi, hasítékkal bolondított sellő, illetve trombita szabású ruhák, lágy tüllszoknyás báli ruha fazonok és csipkés modellek. Te melyiket választanád?

Ha Te is a kifinomultság és a csipkés anyagok szerelmese vagy, akkor ez a kollekció a Neked való: látványos csipkepántok, hosszú ujjak, borítások és rátétek csipkéből, melyeket áttetsző, leheletvékony organzából készült köpennyel egészíthetünk ki.

Tipp: Ha a modern elegancia felé húz a szíved, akkor viselj hátul merészebben dekoltált esküvői ruhát, amely különlegessé és ultranőiessé varázsolja a megjelenésedet!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a kollekció összes modelljét!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is:

Képek forrása: missdefne.com