Kis koszorúslány ruhák - Joan Calabrese

Bájos kis koszorúslány ruhákat keresel? Akkor nézz szét Joan legfrissebb kollekciójában, ahol egyedi, gyönyörűséges ruhácskák között válogathatsz! Színes és hófehér, habos-babos tüllcsodák, elegáns, letisztult fazonok, hercegnős ruhák a csöppségeknek...

 

Joan Calabrese 2015 őszi kollekció

Nem csak a felnőttek pompázhatnak dívaként - Joan legújabb kollekciójában idén is számtalan trendi, elegáns, hercegnős és cuki kis ruhacsoda kapott helyet. Találkozhatunk színes és hófehér, tüllből, szaténból, sifonból és organzából készült modellekkel, melyek legtöbbje klasszikus A vonalú fazonnal párosított.

Tipp: Romantikus esküvőre például a legjobb választás egy virágrátéttel, csillogó hímzéssel vagy éppen csipkével kombinált darab lehet!
 


Modern, egyedi és extravagánsabb esküvőkre ajánljuk a színes ruhacsodákat, ebben a kollekcióban láthatunk kék, sárga és élénkpiros árnyalatban pompázó variációkat is. Garantált a trendi, elegáns és tökéletes összhang!
 

Nézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

 

 

A felsőrészek szintén nagyon különfélék és abszolút elegánsak. A kis hercegnők bátran válogathatnak a masnival, ékkövekkel, fodros derékrésszel ellátott kreációk között. Letisztultabb, elegáns stílusú esküvőre pedig ajánljuk az ujjatlan, kerek nyakkivágással vagy éppen rövidke csipkeujjakkal kiegészített modelleket!
 


A tervező nem csak a nagyobbakra gondolt! A legkisebbeknek is találhatunk cuki tüllruhácskát, fodros, habos, virágos organza csodát. Ne habozz a legkisebbeket is bevonni a mókába; hidd el, nincs is annál ennivalóbb látvány, mint amikor a csöppségek kis virágos kosárkákkal a kezükben betipegnek...
 

Pillants bele a legutóbbi Joan Calabrese bemutatóba is:


képek forrása: http://moncheribridals.com