Örömanya ruha - Cameron Blake 2016 kollekció

Klasszikus, elegáns stílusú modellek, gyönyörű csipkékkel, ultra nőies fazonokkal és modern megoldásokkal megspékelve... Ezek a Cameron Blake örömanya ruhák! Nézd meg Te is a legújabb, szépséges kreációkat!


Cameron Blake 2016 kollekció

Ha nagyszabású esküvőre készültök, akkor az örömanyáknak sem árt időben gondoskodni az alkalomnak megfelelő kisestélyi, vagy éppen nagyestélyi ruháról... Ebben a kollekcióban főleg egyenes szabású, A vonalú, enyhén bővülő sellő fazonú, fiatalos és modern színekben pompázó ruhákat láthatunk. Te melyiket választanád?

Tipp: A magasabb hölgyek bátran választhatnak légies, terjedelmes szoknyával ellátott modelleket! Az alacsonyabb édesanyáknak viszont előnyösebb lehet egy lágyan test vonalát követő, egyenes vonalú darab, amely optikailag nyújtja a test arányait!

A felsőrészek egyszerűen lenyűgözőek: páratlanul szép gyöngy-, és kristályhímzésekkel, csipke-, illetve tüllborítással, hosszabb ujjakkal, és pántnélküli, szív alakban dekoltált felsővel megbolondított variációkat, illetve csipkepántos és ujjatlan darabokat is láthatunk.

Természetesen a hátmegoldások is hasonlóan elegánsak: találkozhatunk kifinomult csipkeborításokkal, modern hátkivágásokkal, illetve elegáns tüllpántos és míderrel kombinált kreációkkal is!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi modelljét is!

Amit még érdemes megemlíteni ezzel a kollekcióval kapcsolatban az az, hogy szinte minden modell elérhető több, trendi árnyalatban is, így minden hölgy megtalálhatja a számára legelőnyösebb és legszebb darabot!

Képek forrása: moncheribridals.com