Örömanya ruha - Montage by Mon Cheri 2016 kollekciók

Exkluzív, ultra elegáns örömanya ruhák, páratlan, nőies formákkal és pazar díszítésekkel a modern luxus stílus szerelmeseinek! Nézd meg Te is a legújabb Montage és Ivonne D kollekciót, találd meg álmaid ruháját!


Montage by Mon Cheri 2016

A Montage kollekció modelljei általában a kifinomult elegancia jegyében születnek - ez természetesen most sincs másképp: klasszikus A vonalú és modern trombita, illetve sellő fazonok, hasítékkal, fodrokkal, csipkével és fantasztikus színekkel kombinálva...

Az árnyalatokhoz és formákhoz hasonlóan a felsőrészek tekintetében is a fő szempont a nőies stílus és a modern, elegáns hangulat hangsúlyozása volt. Láthatunk szív alakban dekoltált, pántnélküli, csipkeujjú, letisztult, háromnegyedes ujjú, V alakban dekoltált modelleket, ugyanakkor gazdag kristályhímzésekkel, selyemből kialakított peplummal, gyönyörű csipkeborításokkal megálmodott variációk is helyet kaptak a kollekcióban.

A hátmegoldások ehhez képest visszafogottabbak: húzott gombos, csipkebetéttel, V kivágással és tüllborítással kiegészített darabokkal találkozhatunk.

Nézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

Montage - Ivonne D kollekció 2016

Az Ivonne D kollekció az előzőhöz képest jóval gazdagabban díszített, fényűzőbb és abszolút különleges modelleket tartalmaz: test vonalát követő sellő, és egyenes szabású darabok, légies, selyem sifonból készült A vonalú ruhák, melyeket a gyönyörű hímzések és motívumok még varázslatosabbá tesznek.

Ha a kifinomultabb stílus közelebb áll hozzád, akkor viselj egyszerű pántnélküli, szív alakban dekoltált fazont, melynek különlegességét a szikrázó kristályok adják - viselheted önmagában, de kombinálhatod akár egy áttetsző stólával vagy selyemkendővel is!

Azoknak az örömanyáknak, akik inkább az exkluzív, modern stílust kedvelik, Nekik ajánljuk ezeket a szépséges, V és szív alakban kivágott, háromnegyedes ujjú, csipkeborítással, hímzéssel és lélegzetelállító mintákkal bolondított variációkat! Válogass kedvedre - legyél fiatalos és gyönyörű édesanya!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Pillants be a Montage ruhák világába:

Képek forrása: moncheribridals.com