Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 őszi kollekció

A Julia Kontogruni luxus divatház pontosan azt adja a menyasszonyoknak, amit várnak: különleges, egyedülálló darabokat, melyeket buja formák, gazdag kristályhímzések és páratlanul nőies stílus jellemez. Ugye, Te is kíváncsi vagy a legújabb kollekcióra?


Julia Kontogruni 2015 őszi kollekció

Természetesen a legfrissebb kollekció is telis-tele van fantasztikus, Swarovski kristály-, és gyöngyhímzésekkel, bájos fodrokkal, pazar csipkével, illetve az elmaradhatatlan, kreatív és buja dekoltázsokkal, hátkivágásokkal. A 2015 őszi kollekcióban is találkozhatunk csábító hasítékkal, lágy esésű sifonnal és légies tüllel kombinált A vonalú, trombita, illetve sellő fazonokkal. Te melyiket választanád?

A drámai vágások, a virágmotívumok és az ellenállhatatlan csipkebetétek most is nagy szerepet kaptak a hátkivágások megalkotásakor: aszimmetrikus, illúzió megoldásokat, tüll-, és csipkeborításokat, ékszerhatású hímzéseket és abszolút nőies, kreatív variációkat láthatunk.

Nézd meg a kollekció többi darabját is - kattints a galériakép linkjére!

Másrészt a felsőrészek sem elhanyagolhatóak, hiszen közöttük is szebbnél-szebb kreációkkal találkozhatunk: romantikus, a derékrésztől a dekoltázsig felfutó virágrátétek, aszimmetrikus vállmegoldások, ejtett vállak, csipkéből kialakított ujjak és pántok...

Tipp: Az aszimmetrikus darabok a fiús testalkatú és vékony hölgyeknek a legideálisabbak!

Végül, de nem utolsó sorban a lélegzetelállító uszályokat is kiemelném, hiszen nem mindennapi, meseszép hímzéssel és pazar csipkével megálmodott terjedelmes tülluszályokat láthatunk.

Tipp: Válassz Te is ilyen darabot, ha fényűző, amerikai stílusú, nagyszabású esküvőt tervezel!

Képek forrása: www.weddinginspirasi.com