Menyasszonyi ruha - Julie Vino 2015 kollekciók

Luxus elegancia, drámai, ultranőies szabásvonalak, testre simuló, érzéki ruhaköltemények... Ha Te is fényűző, nagyszabású esküvőt tervezel és szeretnéd megmutatni nőies idomaidat, jó helyen jársz! Tarts velünk és gyönyörködj Te is a legújabb modellekben!


2015 Urban kollekció - nagyvárosi elegancia

Letisztult szabásvonalak, érzéki felsőrészekkel társulva, melyek éppen annyit takarnak, amennyit kell: mély dekoltázsok, hosszú uszályok, rafinált csipkék és buja virágok...

Tipp: Válassz deréktól bővülő ruhát, ha el kívánod fedni a kényes részeket, ha pedig a lábaidat szeretnéd megmutatni, akkor bátran viselj elől hasítékkal izgalmassá tett fazont!

Mint már említettem, a felsőrészek cseppet sem visszafogottak: mély V kivágások, kreatív csipkebetétekkel, virágmotívumokkal, hosszú ujjakkal vagy éppen vállra ejtett csipkepántokkal... Te melyiket választanád?

És ha még ez sem lenne elég, akkor a merész menyasszonyoknak ajánljuk a csábító hátkivágással megálmodott szépséges kreációkat - garantáltan minden pillantás Rád szegeződik majd a Nagy Napon!

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

2015 Mystic Dusk kollekció - varázslatos érzékiség

Ha éteri megjelenésre és egy kis varázslatra vágysz, akkor ez a kollekció a Neked való: romantikus fazonok, rafinált megoldások, gazdag díszítések és egy csipetnyi érzékiség... Kell ennél több?

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a kollekció többi modelljét is!

Sejtelmes, áttetsző anyagokból kreált sellő, trombita és pazar tüllszoknyás, A vonalú darabok, hasítékkal kombinált csipkés, egyenes szabású ruhák... Ezekben a meseszép ruhacsodákban Te is királynőként tündökölhetsz az oltár előtt!

A felsőrészek egytől-egyig lenyűgözőek: láthatunk szív alakban dekoltált, ujjatlan, pántnélküli és hosszabb csipkeujjak ellátott modelleket, illetve mély V alakú kivágással, csipkebetéttel, hímzett tüllel, szexi spagetti pántokkal kiegészített darabokat is.

2015 Empire kollekció - a szépség hatalma

Az Empire kollekció modelljei a természetes szépséget hagyják érvényesülni, melyet kristályhímzésekkel, gyönyörű csipkékkel és a káprázatos, testre simuló fazonokkal szerettek volna hangsúlyozni... Ez abszolút sikerült, hiszen ezek a darabok mindenféle ékszer és kiegészítő nélkül is képesek dívát varázsolni a menyasszonyokból!

A ruhák fazonját egyszerű elegancia jellemzi, melyet pántnélküli, szív alakban dekoltált míderek, ejtett vállak, selyemből kialakított ujjak és gyönyörűséges hátmegoldások egészítenek ki... Ajánljuk mindenkinek, aki kedveli az időtlen, ultranőies és drámai eleganciát!

Még több szépséges modell a kollekcióból:


Képek forrása: http://www.julievino.com