Szexi és elegáns darabok a nászéjszakára

Míg a menyasszonyi ruha alatt viselt fehérnemű választásánál a kényelem a fő szempont, addig a nászéjszakára bátran vásárolhatunk merészebb, csábítóbb, színesebb és elegánsabb darabot is. Nézzük 2016-ban milyen szépségek várnak minket!

Bár hagyományosan fehér modellt szoktak választani a nászéjszakára, ma már nem baj, ha halványabb vagy éppen az élénk színek mellett döntünk. Mindegy, hogy csipkés, fényes szatén vagy éppen selyem fehérneműt keresel, a lényeg, hogy olyat válassz, amely tükrözi az egyéniségedet és maximálisan jól érzed magad benne! A legtöbb menyasszony természetesen leendő férje ízlését is szem előtt tartja, hiszen vannak, akik a kislányos, rózsaszín babydollokra "esküsznek", vannak, akik a csipkecsodák szerelmesei. Olyan férfival is találkozhatunk, akik nem riadnak vissza az extrém megoldásoktól sem, illetve akadnak olyanok is, akiket egy szexi piros hálóinggel vagy éppen egy csintalan kis bugyival is könnyen levehetünk a lábáról...

Néhány tipp a fehérnemű kiválasztásához:

  • Viselhetsz olyan darabot a nászéjszakán, amelyet a mindennapokon is - egy kicsit azonban nem árt "újítani", hiszen ez mégiscsak egy különleges alkalom! Válassz egy vadító árnyalatot, egy csinos bugyit, harisnyakötőt, stb., de a meglepő anyagválasztás is egyedivé teheti a szettedet!

  • A másik megoldás, ha egy Tőled szokatlan darabot lát Rajtad a párod a Nagy Nap éjszakáján: merj egy kicsit felszabadultabb lenni, válassz egy merészebb, extra csábító darabot!

  • Sok menyasszony elfelejtkezik róla, hogy a nap végén már Ő is fáradt lesz, talán ideges is… Hogy a fehérneműn már ne kelljen aggodalmaskodnod, vedd fel korábban otthon, járkálj benne, szokj hozzá a viseléséhez, hogy aztán magabiztosan és gyönyörűen fogadhasd újdonsült férjed a nászéjszakán!

Elegáns, visszafogottabb variációk

Azoknak az aráknak, akik inkább a visszafogott elegancia hívei, ajánljuk a két-, és háromrészes szetteket, illetve a különleges, enyhén áttetsző hálóingeket. Ha olyan darabra vágysz, amelyből "nincs ki mindened", akkor is lehetsz csábító és gyönyörű: játssz az anyagokkal, válassz csipkés melltartót, szexi harisnyatartót, vagy éppen egy fodros vagy szatén hálóinget, amely kiemeli a dekoltázsod és szép hangsúlyozza nőies alakodat...

Romantikus, érzéki megoldások

Ha nem riadsz vissza az érzéki, merészebben kivágott daraboktól, illetve azoktól a variációktól, amelyet csupán néhány vékony pánt tart, akkor ne habozz ilyet választani! Jó megoldás lehet még a romantikus lelkületű hölgyeknek a rózsaszín, lila, kék és virágmintás darabok is, nem beszélve a csodás fűzős, vintage hangulatú és csupa csipkéből készült kreációkról.

Romantikus elegancia

Érzéki szépségek

Vintage hangulatban

Merészebb darabok

Itt aztán tényleg bőven akadnak képtelen és pazar megoldások: falatnyi bugyik, kosár nélküli melltartók, csipkés bodyk és kétségtelenül extrém babydollok... Neked melyik a kedvenced?

Tipp: Ha a merészebb darabok közül is kevésbé "polgár pukkasztót" keresel, akkor tökéletes lehet egy fekete csipkés, pántnélküli fűzős darab vagy éppen egy áttetsző hálóing is.

Szexi darabok a molett menyasszonyoknak

Ne feledd, szinte minden fehérnemű üzletben elérhetőek plus size méretű modellek, amelyekben a molett menyasszonyok is csábítóak, magabiztosak lehetnek! A legtrendibb darabok most csipkéből és finom szaténból készültek, de ne habozz enyhén áttetsző, fodros és selyem holmikat is viselni!

Tipp: A teltebb idomú menyasszonyoknak a legelőnyösebbek a fűzős modellek, illetve a merevítős kosárral ellátott, részben testre simuló variációk!

A merészebb hölgyeknek...

... és a visszafogottabb stílusú aráknak

Még több szexi fehérnemű inspirációért kattints az alábbi galériakép linkjére!

Képek forrása: www.pinterest.com, http://www.sparklingstrawberry.com