Menyasszonyi ruha - David Tutera for Mon Cheri 2015 őszi kollekció

Káprázatos anyagok, lélegzetelállító minták és hímzések, klasszikus formákkal és kreatív megoldásokkal bolondítva... Ha Te is kedveled a modern, romantikus darabokat, akkor ne hagyd ki a legújabb Tutera kollekciót sem!

 

 

 

David Tutera for Mon Cheri 2015 őszi kollekció

David Tutera neve mára már szinte összeforrt az abszolút nőies, egyedi elegancia jelentésével... Stílusát egyszerre jellemzi nagyvárosi elegancia, klasszikus, romantikus stílus és kreatív, exkluzív tökéletesség. Legújabb kollekciójában szintén megtalálhatóak a csupa csipke, sellő fazonok, a letisztultabb vonalvezetésű, trombitaszabású ruhacsodák és a modern, hercegnős darabok is... Te melyiket választanád?

 

 

Ha Te is odavagy a merészebb, különlegesebb ruhákért, akkor ajánljuk a megszokott hófehér modellektől eltérő halványkékben, illetve krém és púderrózsaszínben pompázó darabokat!

Tipp: A sápadtabb bőrű menyasszonyoknak sokkal előnyösebbek is ezek a színesebb darabok, hiszen a hófehér ruha még haloványabb bőrszínt kölcsönözne Nekik!

 

 

Kattints a galériakép linkjére, ha kíváncsi vagy a kollekció többi modelljére is!

 

 

 

Ha kifinomultságra és páratlan eleganciára vágysz, akkor bizony jó helyen jársz: ebben a kollekcióban nem csak fűzővel vagy míderrel párosított, vállnélküli és csipkepántos, V kivágású darabokat találsz, hanem gyönyörűséges csipkeborításokat, hajtással fűszerezett egyszerűbb felsőrészeket, csipkeujjakat és csinos masnikkal díszített modelleket is láthatsz.

 

 

A merészebb hátkivágások és romantikus, hímzett hátmegoldások idén is divatosak! Válassz Te is ilyen fazont, ha szeretnél egy kicsit "kitűnni a tömegből" és lenyűgöző, ultranőies megjelenésre vágysz!

 

 

Nézd meg a kollekció bemutatóját is:

 

Képek forrása: http://bellethemagazine.com