2015 esküvői körömtrend

Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel!


Tehát nézzük meg a 2015-ös köröm trendeket.

A nude azaz a letisztult és kifinomult színek ebben az évben sem mentek ki a divatból. Pasztell színei közül szinte bármit választhatunk akár az esküvői díszlet, vagy menyasszonyi csokorral megegyező színekben.

Mindezek mellett, aki kicsit erősebb színekben gondolkodik, annak is lesz miből válogatnia, a bordó és árnyalatai is nagyon népszerűek.

Az örök divat marad a francia lakkozás. Ám a díszítésekkel fel lehet dobni még az egyszerű francia körmöket is. Szép és romantikus hatást érhetünk el akril festékkel készített mintákkal, porcelánvirágokkal, apró gyöngyökkel, kristályokkal esetleg beépített csipkedíszítéssel.

Az idei év új őrülete a "negativespacemanicure", különböző formájú terület lakkozatlan marad. Ezeknek a formáknak csak a képzelet szab határ, lehet kör, félhold, négyzet vagy akár egy csík.

Ami a díszítéseket illeti az idei év nagy slágerei a vintage hatású apró virágos körmök, az igazán nőies és kifinomult csipkedíszítések, valamint a cukorkahatású díszítések.
A díszítés már nem csak két dimenzióban létezik, hanem a térhatású 3D technikák is elterjedtek. Az esküvői babonák közül ha nincs "valami kék" a tarsolyunkban, akkor belecsempészhetjük a körömdíszítésünkbe.

Az extrémebb megjelenés kedvelői pedig különféle forma hossz és díszítés közül válogathatnak Pl.: hegyes stilettó, hosszú mandula porcelán virágok és gyöngyök.

Nyári menyasszonyok gondoljanak lábaikra is, ezek a megoldások ott is kiválóan alkalmazhatóak. Nyitott szandálok esetében szinte kötelező gyönyörűvé varázsolni lábainkat.

Az esküvő nem csak a menyasszonyról szól, ezért Mi is gondoltunk a vőlegényekre! A vőlegények keze ugyanúgy látszani fog a fotókon és a ceremónián is, ezért fontos, hogy az Ő kezük is ápolt legyen. Férfiak számára a japán manikűrt szoktuk ajánlani, mert ez a lehető legtermészetesebb eljárás.

Budai szalonunk esküvői köröm stylist-ja, Vörös Szilvia, szeretettel vár téged is bio kéz- és lábápolási szolgáltatásokkal, gyönyörű esküvői körömdíszítésekkel és sok-sok ragyogó színnel!

Kéz- és lábápolás szolgáltatásaink

Jelentkezz be online Szilvihez és legyenek körmeid is tökéletesek a Nagy Napon!

Szerző: Vincze Szandi

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva


forrás: http://szaboimre.hu/2015-eskuvoi-koromtrend/