Esküvő a vendégek szemszögéből

Habár a nagy nap valóban a vőlegényről és a gyönyörű menyasszonyról szól, vendégsereg nélkül nem lenne olyan fergeteges a mulatság. Íme, néhány tipp, amellyel alkalomhoz illően jelenhetsz meg egy esküvőn.


Ha tanácstalan vagy, hogy vendégként mit viselj, vagy milyen frizurát illetve sminket válassz, az alábbiakban összegyűjtött jó tanácsok és tippek sokat segíthetnek!

Köztudott tény, hogy túlöltözni a menyasszonyt vagy tetőtől talpig fehérben megjelenni illetlenség. Inkább válassz a nyári szezon kedven színei, a pasztell lágy árnyalatai ( bézs, halványkék vagy szürke, barack, világoszöld vagy viola) közül. Templomi esküvő esetében és úgy nagy általánosságban is kerüld a túl mély dekoltázst vagy a túl hosszú hasítékot. Ezekben kényelmetlen lesz az önfeledt tánc és az összegyűltek nagy része sem fogja értékelni a kihívó öltözéket. Viselj inkább selyem, csipke vagy fodros rátétekkel díszített ruhát illetve hátán kivágottat vagy kulcscsontot felfedőt, ezek a darabok ugyanis visszafogottak de egyben elegánsak.

Frizura terén sem kell túlzásokba esned, a laza loknik vagy helyenként feltűzött hajviselet tökéletesen illik az alkalomhoz. Ha valami különlegesre vágysz egy hajpánt vagy kövekkel kirakott hajdísz remek választás.

Sminked lehet visszafogott vagy hangsúlyos, de mindenképp ruhád és hajad feltűnőségéhez igazítsd. Füstös szemek esetén barackos száj és pirosítót válassz, ha szádra teszed a hangsúlyt, csupán spirált és ragyogás fokozó highliter-t használj arcodra. Táskádba pedig csempéssz mattító púdert, ha a nagy tánc közben csillogna arcbőröd.

Férfi vendégként mellőzd a gondolatot, hogy most bújsz bele kedvenc nyári hawaii mintás ingedbe vagy, hogy talpig feketébe öltözz. Egy jól szabott öltöny fehér vagy halvány színes ing nyakkendővel vagy csokornyakkendővel tökéletes párosítás. A félcipő viselete vagy egy elegáns mokaszín kötelező! Felejtsd el a kényelmes edző vagy tornacipő fazonokat, hiszen ez a nap az eleganciáról szól. Ha pároddal együtt érkeztek, romantikus megoldás, ha ruhád valamely részlete színben passzol kedvesed ruhájához.

Fenti tippjeinkkel garantáltan elegáns vendégként érkezhetsz bármilyen típusú esküvőre!

Ha nem vagy biztos benne mi állna igazán jól vagy, hogy mit illene felvenned egy fontos alkalomra, kérd tapasztalt stylist-unk, Cseh Évi segítségét! :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAINK

Szerző: Tóth Krisztina

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva


forrás:http://szaboimre.hu/eskuvo-a-vendegek-szemszogebol/