Kezdd el a szépülést már ősszel luxus kezeléseinkkel az esküvődre!

Készítsd fel testedet is kezeléseinkkel a nagy napra, legyen csodaszép arcbőröd, narancsbőr-mentes álomalakod, hozzád illő tökéletes szemöldököd és irigylésre méltó szőrmentes sima lábad!


Az álom megjelenésről az esküvődön ne csak álmodozz, kezdj el időben foglalkozni magaddal! Bizonyos kezelések, melyek a tökéletes eredményhez kulcsfontosságúak csak ősszel és télen ajánlatos igénybe venni..

Íme néhány kezelés, melyet különleges kedvezménnyel kínálunk minden menyasszony számára!

Bőrmegújító és tökéletesítő kezelések

BioFace Lifting- a legújabb mikromolekuláris Biológiai Lifting

Minden menyasszony számára megoldást nyújt, hiszen minden bőrtípusra, és bőrproblémára megoldást nyújt. A legérzékenyebb bőrű menyasszonyoknak is kifejezetten ajánlott kezelés.

Egyedülálló speciális kezelés, mely kizárólag Deynique referencia szalonjainkban érhető el. Elősegíti a bőr salaktalanítását, méregtelenítését a nyirokvezetékeken keresztül. Mélyreható tisztítást végez, feszesíti a bőrt és erősíti a kötőszövetet. Javítja a tápanyag ellátást, nedvesség megkötő hatása kimagasló. A pórusokra ható nyomás növekedés-csökkenés erősíti a nyirokzónák működését. Mikromolekuláris felépítése miatt a sejtek mélyére képes hatolni és az ott játszódó anyagcsere folyamatokat befolyásolva, több oxigénhez juttatja a sejteket, így azok megnyílnak és szabályosan fellélegeznek, készen állva a hatóanyagok fogadására. A Biológiai Lifting kezelés után megtízszereződik bármilyen kismolekulájú hatóanyag beépülésének az eredményessége.


Rendszeres alkalmazásával a bőr sejtjei új életerőre kapva nedvességtől duzzadnak, mivel a sejtek életfolyamatai természetes úton stimulálódnak. Ennek köszönhetően a bőr hamvas, őszibarackhoz hasonló, bársonyos és feszes lesz. Az érett, vízhiányos bőr kezelésére és a problémás túl zsíros bőr kezelésére is egyaránt ajánlott. Kúraszerű alkalmazása során hihetetlenül látványos eredmény érhető el és már egy kezelés után is érezhető a hatása!

♥emeli az arc és a nyak izmainak tónusát
♥ a bőr kötőszövetét tömöríti, rugalmassá teszi
♥ a nyirokerek szállító munkáját aktiválja
♥ a bőr felszívó szerepét jelentősen növeli
♥ a bőr legkisebb molekula szintjéig hat

Az otthoni használatra javasolt szisztéma kozmetikumok kiegészítésével négy alkalom biológiai lifting kezelés után teljes bőrkép javulást garantál!

A kezelés 40 perces 7500 Ft

Biológiai lifting kezelés kúra 4 alkalmas bérletünk 30.000 Ft helyett kedvezményesen 26.500 Ft, és 10% kedvezményt biztosítunk!

- 66 napos kezelés

Minden menyasszony számára fontos, hogy tökéletes bőrképpel lépjen az oltár elé. Ebben segít a 66 napos kezelésünk , mely a piacon található legkíméletesebb és egyben leghatékonyabb hámlasztó program. Nincs piros égő bőrfelület, és nincs kellemetlen túlhámló bőr, mellyel kényelmetlen emberek közé menni.

Érdemes az esküvő előtt 4-5 hónappal elkezdeni a kezelést sorozatot, mely 3 szalon kezelésből és egy otthoni használatra szükséges kozmetikai csomagból áll. A szép bőr titka a megfelelő ápolásban, védekezésben, az aktív vér, tápanyag és oxigén ellátásban található.A 66 napos széria pontosan ezt célozza meg. A szuper finom növényi molekulás és a betazyme hatóanyag csoport szinergikusan erősíti egymást, így napról-napra láthatóan javul a bőrkép.

Fontos, hogy megszabadítsuk bőrünket ettől a rétegtől anélkül, hogy az egészséges bőr egyensúlyát megzavarnánk, hiszen csak így tudnak bejutni az értékes hatóanyagok a mélyebb bőrrétegekbe is. A 66 Napos széria rendkívül értékes hatóanyaga a Betazyme és a finom növényi Mikro-Level molekulák . A 66 napos kúra lényege a kíméletes hámlasztás, mely a legérzékenyebb bőrt sem irritálja és nem teszi ki a vendéget egy esetleges allergiás reakció veszélyének.A kúra egy kombinált, kozmetikusunk által végzett kezelés sorozatból és egy otthoni, napi arcápolási csomagból áll. Az eredmény lenyűgöző, napról-napra szebb és tisztább arcbőr.66 napos teljes bőrmegújító hámlasztó kezelés - a legérzékenyebb bőrtípusnál is alkalmazható, ez a kíméletes hámlasztó program.

A 4 alkalmas kezelés sorozat most 40.000 Ft helyett kedvezményesen 29.000 Ft , és hozzá tartozó 3 hónapra elegendő teljes körű otthoni arcápolási csomag 36.000 Ft.

Legyen tökéletesen makulátlan a bőröd a " Te nagy napodon"

- A.C.E. MASZK Kezelés

Az extra érzékeny és száraz bőr különleges kezelést igényel. Egy esküvőre készülő nő számára nem érdemes kockáztatni, fontos hogy a legbiztonságosabb hatóanyagokkal töltsük fel a bőrét az esküvő előtti napokban. Minden érzékeny és száraz bőrű nő tapasztalata már, hogy bizonyos időszakokban romlik a bőr tápanyag felvevő képessége és még irritáltabb lesz a megszokottnál. Ebben az időszakban tökéletes megoldást nyújt ez a mikromolekuláris hatóanyag bomba, mely olyan látványosan tökéletesíti az arcbőrt,hogy egy kezelés után beleszeret minden vendégünk.Minél több sejtünk veszíti el osztódóképességét, annál vékonyabb lesz a bőrünk, ez a bőr öregedése, a kor gyújtózsinórja! Az A.C.E. kúraalomannát tartalmaz, ez a poliszaharid gyorsan és igen aktívan hat a bőr mélyebb rétegeiben, pontosan ott, ahol a bőr öregedési folyamatai elkezdődnek. Pótolja az elveszített ásványi anyagokat és optimalizálja a bőr nedvességtartalmát.

A - AloePolymannan, mely hatást gyakorol a sejtek élettartamát meghatározó telomerre. Ha a telomer környezete méregtelenítve van, a sejtek sokkal életképesebbek, aktívabbak.

C - Magas C-vitamin tartalom, melynek segítségével a bőr védekezőképessége növekszik.

E - Magas E-vitamin tartalom, mely a szabad radikálisok elleni védelem stabil eszköze.

A kezelés során olyan mennyiségű vitamint és hatóanyagot juttatunk a bőrbe, hogy a 60 perces kezelés végére a bőr tökéletesen kisimult és életteli lesz. A kezelés tökéletes egy gyors regenerálódásra, hiszen olyan szép lesz a bőrünk, mintha szunyókáltunk volna néhány plusz órát.

A.C.E Maszk kezelésünk 19.500 Ft helyett kedvezményesen 17.990 Ft

Kiegészítő esztétikai kezelések

- NouveauContour Sminktetoválás

Kiegészítő esztétikai kezeléseinket, mint például a sminktetoválást is érdemes 4-5 hónappal a nagy nap előtt elvégezni. A Permanentmake-up feladata az arc harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tételével, azaz a karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával a bőr tónusához igazodó színekkel.

A sminktetoválásokat a NouveauContourIntelligent készülékkel és festékekkel, a legújabb nemzetközi technikák alkalmazásával, a legszigorúbb higiéniai szabályok betartásával készítjük.

A NouveauContour sminktetoválás előnye, hogy hihetetlen széles a pigmentek szín palettája, és a legérzékenyebb bőrű vendégek bőrén is alkalmazható. Sminktetováló szakembereink a NouveauContour legmagasabb iskolai végzettségével rendelkeznek, diplomájuk a 2014-es évben mestervizsgával is kiegészítették.

A sminktetoválás előtt egy személyes konzultáció keretében átbeszéljük vendégeinkkel a lehetőségeket, és vendégünk kívánsága szerint megtervezzük a tökéletes formát és színt. Minden vendégünk számára a legprecízebb tervezést és kivitelezést garantáljuk, melynek során egy percig sem kételkedhet szakembereink és az állunk használt termékek profizmusában.Októbertől rendszeresen NouveauContour nyílt napokat tartunk, mely során vendégeink személyesen is láthatják, hogy hogyan történik nálunk egy sminktetoválás.

NouveauContour sminktetoválás áraink az első személyes konzultációt, a sminktetoválás pontos megtervezését, és az esetleges normál korrekció árát is tartalmazzák!

A linkre kattintva tekintsd meg Sminktetoválás árlistánkat!

-Végleges szőrtelenítés

A legtöbb menyasszony az esküvője előtt szánja rá magát a végleges szőrtelenítésre. Fontos azonban figyelembe venni, hogy minden végleges szőrtelenítő eljárásnál minimum 6-8 alkalom szükséges a szőrszálak eltűntetéséhez.

A kezeléseket 6 hetente ajánlott végezni, így fontos, hogy időben, még ősszel elkezdjük a kezeléseket, ha nyáron van az esküvőnk.

Végleges szőrtelenítést a forradalmian új fejlesztésű GEM Fototermolízissel végezzük, amely valóban hatékonyan pusztítja el a szőrt képző mátrix sejteket, megakadályozva ezzel a szőr újbóli növekedését. Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy minden végleges szőrtelenítés eljárás 95%-os eredménnyel tud szolgálni, mert az emberi szervezet úgy van felépítve, hogy védekezzen a külvilággal szemben, így képes valamennyi újratermelődésre.

Gemfototermolízis szolgáltatásunkat a legkedvezőbb áron kínáljuk most! Kezd el a végleges szőrtelenítést most, és mi garantáljuk, hogy minden további alkalommal 50 % kedvezménnyel veheted igénybe szolgáltatásunkat.

Tekintsd meg Gemfototermolízis árainkat és kérd személyre szóló ajánlatunkat budai szalonunkban!

- 10 lépéses arc és testkezelés

Szalonjainkban egyedülálló testkezeléseket végzünk, melyeket arckezelésekkel kombinálunk. Kozmetikusaink először mindig egy teljes körű állapotfelmérést készítenek, melynek során minden adatot rögzítenek a vendéggel kapcsolatban. Az állapotfelmérés alkalmával nem csak testsúlyt és testtömeg index értékeket, hanem testzsírszázalékot is mérnek. A kezelés részeként étrend mintát, és táplálék kiegészítőket is ajánlanak egyénre szabottan.10 lépéses arc és testkezelő terápiánk forradalmian új és egyedi, hiszen az egész testre ható, nyirokrendszeren át méregtelenítő és bőrfeszesítő hatású.

A testkezelésben nem csak a lábak, a popsi, a has feszesítése, hanem a mell, sőt a kézfejek ápolása is beletartozik. A kezelés közben egy speciális mély meleg takaróba bújtatjuk vendégünket, miközben méregtelenítő pakolásokkal és tekercseléssel szabadítjuk meg a testében felhalmozódott méreganyagoktól. A kezelés több funkciós, mert egy különleges relaxáló és stresszoldó kezelés is egyben, mely illóolajok segítségével nyújt pihentető élményt a menyasszonyok számára.

Időben érdemes a fogyókúrát és a méregtelenítést elkezdeni, mert ehhez valóban idő kell. Soha ne koplaljunk, csak változtassuk meg az étkezési szokásainkat, amit a rendszeres mozgással kell, hogy kiegészítsünk a kívánt eredmény eléréséhez. Igyunk elég folyadékot lehetőség szerint víz formájában. Ezek mellett érdemes méregtelenítő kezelésekre járni, mely során vacupress készülékkel és testtekercseléssel segíthetünk a lerakódott zsírsejtek fellazításában és annak elvezetésében a nyirok útján.Speciális méregtelenítő kezelésünk lényege, hogy segít a méreganyagok elszállításában és ez által a bőr feszesebb, egyenletesebb lesz. Önmagában viszont soha nem elég az eljárás, tehát a mozgás és a helyes étkezés elengedhetetlenül fontos!

Egy teljes körű arc-nyak-dekoltázs-kéz és teljes testkezelés egy időben
29.900 Ft helyett 14.990 Ft/ alkalom bevezető áron. 5 alkalom alatt teljes bőrkép javulás az arcon, és tökéletes feszes test érhető el!

Tekintsd meg komplex arc és testkezelésünket részletesen a linkre kattintva!


Ragyogj hercegnőként a nagy napon! Mi segítünk neked, hogy már a szervezés közben elkezdhesd tested és bőröd szépítését is. Prémium kezeléseinkkel a legjobbat hozzuk ki belőled, hogy magabiztosan, tökéletes külsővel mondhasd ki az igent..

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:0
0
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva


forrás: http://szaboimre.hu/kezd-el-szepulest-mar-az-osszel-luxus-kezeleseinkkel-az-eskuvodre/