Menyasszonyi ruha - Dessy Collection 2015

Klasszikus, ultra elegáns és divatos menyasszonyi ruhák a modern elegancia kedvelőinek... Ha Te is odavagy a kifinomult csipkés és egyedi modellekért, akkor ne habozz, nézd meg a Dessy Collection legújabb darabjait!


Dessy Collection 2015 menyasszonyi ruhák

A Dessy Group sokak által kedvelt esküvői divatház, hiszen a menyasszonyi ruhák tervezése és gyártása mellett, koszorúslány és alkalmi ruhákkal, illetve esküvői kiegészítőkkel is foglalkoznak. Természetesen a legújabb menyasszonyi ruha kollekciót is gyönyörű, hagyományos formák, ugyanakkor modern kristálydíszítések, gyönyörű hímzések és minőségi anyagok alkotják...

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni nőies alakodat, akkor válassz sellő vagy trombita fazont, míg a klasszikus, nőies stílus szerelmeseinek ajánljuk az A vonalú és kifinomult, egyenes szabású modelleket.

Találkozhatunk egyszerűbb, pántnélküli és romantikus csipkeborítású darabokkal, csónak és kerek nyakkivágással, szív alakú dekoltázzsal, illetve elegáns, ezüstös övvel bolondított kreációkkal is. Te melyiket választanád?

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Dessy kollekciót!

Ha egy kis különlegességre vágysz, akkor pedig viselj pazar, csipkés hátú, kreatív hátkivágással vagy míderrel kombinált menyasszonyi ruhát a Nagy Napon!

Képek forrása: http://world.dessy.com