Menyasszonyi ruha - James Clifford 2015 őszi kollekció

Ha Te is a fényűző, időtlen elegancia szerelmese vagy, akkor ne habozz belepillantani a legfrissebb James Clifford kollekcióba sem! Szépséges csipkék, lenyűgöző formák és egyedi megoldások várják az exkluzív, nőies stílusú menyasszonyokat!


James Clifford 2015 őszi kollekció

Gyönyörűséges formák, fantasztikus díszítések, kristályhímzések és csipkék ultra elegáns, egyedi kombinációja.. Viselj sellő fazont, ha szeretnéd megmutatni csinos homokóra alkatod! Ha viszont a klasszikus elegancia híve vagy, akkor egy nőies egyenes szabású, lágy esésű, tüllszoknyás ruha, vagy éppen egy A vonalú fazon is tökéletes lehet!

Nézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

A felsőrészeket egytől-egyig pazar kristályhímzések és csipkék borítják, míg a vállmegoldások egyszerűek és nőiesek... Láthatunk szív alakban dekoltált, pántos, V kivágású, pántnélküli, ujjatlan, csipkeborításos, ejtett vállú, illetve hosszú csipkeujjú darabokat is!

A hátmegoldások szintén sokszínűek, sőt abszolút nőies és szexi hátkivágásokkal is találkozhatunk a legfrissebb kollekcióban.

Tipp: Válassz Te is enyhén áttetsző csipkével vagy éppen kreatív hátkivágással megspékelt darabot a Nagy Napra - garantált a trendi, modern elegáns megjelenés!

Pillants bele a 2015-ös Mon Cheri esküvői ruha bemutatóba is:

Képek forrása: http://moncheribridals.com