Menyasszonyi ruha - Ralph and Russo 2015 kollekciói

Hibátlan, nőies formák, ceruzaszoknyák, peplum, fodrok, virágok és illúzió nyakvonalak - ez jellemzi a legújabb kollekciókat! Tarts velünk és gyönyörködj Te is ezekben a fantasztikus, már-már extravagáns ruhakölteményekben!


Ralph and Russo 2015 tavaszi-nyári kollekció

A tavaszi kollekciót a klasszikus csillogás és az időtlen, vintage elegancia ihlette. Lépcsőzetes szoknyával és peplummal bolondított A vonalú és aszimmetrikus, rövidebb és hosszabb modellek, káprázatos, sellő fazonok, ceruzaszoknyák és lágyan bővülő, kifinomult ruhák közül válogathatnak a menyasszonyok.

Tipp: Ha visszafogott, mégis különleges darabot keresel a Nagy Napra, akkor válogass az előbbi modellek közül, ha viszont bátran viselsz extravagánsabb kreációt, akkor felhívjuk figyelmed ezekre a szépséges ruhacsodákra is:

Nézd meg a kollekció bemutatóját is:

A felsőrészek között szintén találkozhatunk egyszerű, pántnélküli, szív alakban dekoltált, rövid ujjú, pántos és ujjatlan modellekkel, ugyanakkor bájos fodrokkal, merész V kivágással, áttetsző felsővel kombinált darabokat is láthatunk. Sőt néhány extrém, vintage stílusú kiskabát is helyet kapott a tavaszi kollekcióban, melyek közül néhányat még uszály is díszít.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Ralph and Russo 2015 őszi-téli kollekció

Az őszi kollekció csupán annyiban különbözik az előzőtől, hogy ha lehet, még romantikusabb, még elegánsabb darabokat láthatunk, melyeket különleges anyagok, ultra szexi szabásvonalak, egyedi motívumok és megoldások tesznek feledhetetlenné. Ha a modern, nőies stílus és a romantikus, időtlen elegancia szerelmese vagy, akkor válassz a Nagy Napra aszimmetrikus, fodros ruhát, lágy esésű, A vonalú, csupa csipke sellő vagy éppen egy bájos mini ruhát...

Ha nem riadsz vissza a nem mindennapi színektől és az extravagánsabb formáktól, akkor itt vannak ezek a csodás, buggyos szoknyával bolondított vagy éppen ezüstben és aranyban pompázó modellek, sötétkék bársonnyal, áttetsző piros sifonnal és virágmotívumokkal hímzett, páratlan ruhaköltemények!

A felsőrészek szinte már visszafogottnak mondhatóak: hosszú ujjú, csipkés felsők, rövidebb ujjak, szív alakban dekoltált, pántnélküli, aszimmetrikus, nyakba kötött, V alakban kivágott és ujjatlan modellek.

Nézd meg a kollekció bemutatóját is videón:

Kattints a galériakép linkjére, hogy megnézd a kollekció többi darabját is!


Képek forrása: http://munaluchibridal.com, www.wwd.com