Menyasszonyi ruha - Ravia Couture 2015 őszi kollekció

Hagyományos kézműves technika és modern elegancia, visszafogott, nőies stílussal megspékelve... A Ravia Couture modelleket ajánljuk minden arának, aki olyan ruhát keres, amely kiemeli a nőiességét és természetes szépségét!


Ravia Couture Siena kollekció

Exkluzív, romantikus ruhák, a nőies formák és az egyedi megoldások szerelmeseinek. Klasszikus A vonalú, gyönyörű sellő és modern mini ruhák, melyeket akár uszállyal, levehető, aszimmetrikus szoknyarésszel és kreatív boleróval is kiegészíthetsz ízlésednek megfelelően.

Tipp: A magas vékony hölgyek bátran viseljenek trendi, rövidebb ruhát a Nagy Napon!

Ha kifinomult romantikára vágysz, itt megtalálhatod álmaid ruháját: csodás hátmegoldások, csipkével, tüllel és merész kivágásokkal bolondítva, illetve szépséges csipkeujjak, kerek, V és szív alakú dekoltázsok, pántos és pántnélküli darabok várják a menyasszonyokat a Siena kollekcióban.

Még több inspiráció:

Ravia Couture Florence kollekció

Ha kifinomult, ultra elegáns darabról álmodsz, akkor bizony ez a Te kollekciód: hagyományos A vonalú, egyenes szabású és sellő fazonú modellek, színes szalagokkal, virág applikációkkal, többrétegnyi mesés tüllel, csipkés felsővel párosítva... Te melyiket választanád?

A letisztult vonalvezetést nemes szövetek és kézzel készült, különleges hímzések, kézimunkák egészítik ki. Ebben a kollekcióban egyszerű, pántnélküli, egyenes és szív alakban dekoltált, ejtett vállú, csipkés ujjú és pántos modellekkel találkozhatunk.

A hátmegoldások szintén elegánsak és abszolút nőiesek: visszafogott kivágások, kreatív, vékony pántokkal kombinált darabokat láthatunk. Sőt, ha a vintage stílust is kedveled, akkor viselhetsz áttetsző tüllből, vagy csipkéből megálmodott, bővebb szabású bolerót, amely sejtelmes, kifinomult külsőt kölcsönöz!

Ravia Couture Provence kollekció

A Provence kollekciót az ún. country esküvők ihlették: letisztult, mégis romantikus stílus, amelyben itt-ott a modern elegancia jegyeit is felfedezhetjük.

A fazonok között találhatunk rövidebb, tea length, A vonalú, egyenes szabású, lágy esésű modelleket is. Te melyiket választanád?

Tipp: Az A vonalú ruhákat ajánljuk minden menyasszonynak, aki olyan ruhát keres, amely csupán a felsőtestet hangsúlyozza!

Felsőrészeket tekintve is igen sokszínű ez a kollekció, alapjában véve nőies, egyedi stílus jellemzi őket. Találkozhatunk aszimmetrikus, csipkepántos, ujjatlan, hátul merészebben kivágott, csipkeborításos, pántnélküli, V kivágású, ejtett vállú és rövid ujjú modellekkel is.

Képek forrása: http://www.raviacouture.com