Menyasszonyi ruha - Yaki Ravid 2015 kollekció

Nőies, szexi és gyönyörű - ezek Yaki Ravid Couture esküvői ruhái, amelyek a legfinomabb anyagokból, romantikus vonalakkal, ultranőies szabással készültek! Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

Yaki Ravid 2015 kollekció

A kollekció ruháit a megszokott lágy szövetekkel, lenyűgöző vágásokkal, gyöngyös csipkékkel és gazdag fényűző díszítésekkel kombinálták - ezeknek hála minden Nő a legjobb formáját nyújthatja az esküvője napján!

Ha igazán különleges darabra vágysz, válassz fantasztikus terjedelmes tüll vagy csipkeszoknyával, szexi hasítékkal, gyönyörű uszállyal párosított modellt - garantált a fényűző, abszolút nőies megjelenés!

Nézd meg a teljes kollekciót:

A felsőrészek igazán lenyűgözőek és romantikusak: exkluzív csipkéből, ujjatlan, rövid és hosszú ujjú fazonnal kombinált, szív és V alakban dekoltált, ejtett vállú, áttetsző anyagokkal, hímzésekkel és gyöngyökkel ékesített darabok.

A merészebb menyasszonyoknak ajánljuk a csábító hátkivágásokkal, csipkével és tüllel, illetve meseszép virágmintákkal kombinált enyhén áttetsző modelleket, amelyek tökéletesen követik a test vonalát, így kiemelve minden hölgy természetes szépségét!

Képek forrása: http://www.yakiravid.com