Menyasszonyi ruha - Rami Al Ali 2015 őszi kollekció

Rami Al Ali mindig is nőies, extravagáns, egyedi stílusáról volt híres... Legújabb kollekciójával sem hazudtolta meg önmagát: különleges formák, fodrok, peplum és extrém vonalak, gazdag díszítések minden mennyiségben!


Rami Al Ali 2015 őszi Haute Couture kollekció

A fényűző vintage stílus szerelmeseinek ajánljuk az egyszerű vonalú, színes és csillogó anyagokkal bolondított tea length, egyenes vonalú, ráncolt, húzásokkal megspékelt sellő fazonú szoknyával kiegészített darabokat. Az ezüstös árnyalatok jól passzolnak a szőke hajhoz és világos bőrhöz, míg a különleges vágások modern, ultranőies megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

Ha egy kicsit az extravagánsabb vagy romantikusabb irányvonal felé fordulnánk, akkor bátran válogathatunk a hercegnős és A vonalú, aszimmetrikus peplummal, fodrokkal és bájos uszállyal kombinált darabok között.

Az extravagáns, modern stílusú menyasszonyok számára jó választás lehet egy gyönyörű aszimmetrikus vagy rövid szoknyával megálmodott hímzéssel, peplummal vagy éppen kreatív pántokkal kiegészített modell a Nagy Napra.

Ha a fényűző, extravagáns hangulat elérése a cél, akkor válogathatunk bátran az egyedi szoknyával, terjedelmes uszállyal és gyönyörű, egyedi felsővel ellátott kreációk között. Te melyiket választanád?

A teljes Haute Couture kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg:

Nézd meg a kollekció bemutatóját is:

Képek forrása: http://www.totemfashion.com