Esküvői kiállítások

Idén is rengeteg újdonsággal ismerkedhettünk meg a hazai esküvői kiállításokon és vásárokon, melyek minden évben tárt karokkal várják az érdeklődőket! Most megtudhatod, mely kiállításokra lesz érdemes ellátogatni 2016-ban is!

Esküvő Kiállítás és Vásár 2016 - Budapesti Kongresszusi Központ

Az Esküvő Kiállítás és Vásár jövőre 23. alkalommal nyitja meg kapuit a házasulandók előtt, amely a Budapesti Kongresszusi Központban, illetve a Novotel szálloda egyes termeiben kerül megrendezésre. Erre a nagyszabású rendezvényre évente több ezren látogatnak el; mind a szakmai közösség, mind az esküvőt tervezgető párok és családtagjaik körében nagy népszerűségnek örvend.

Az Esküvői Kiállítás és Vásár 2 napján a látogatók szemügyre vehetik a lebilincselő és sokszínű választékot, informálódhatnak a legfrissebb újdonságokról, kipróbálhatják azokat, amelyeket az ízlésüknek és igényeiknek legmegfelelőbbnek tartanak, sőt, a profi szakemberektől díjmentesen kaphatnak szakmai tanácsokat is!

Debreceni, Miskolci, Egri Esküvői Kiállítás és Vásár

A XVI. Debreceni Kiállítás sajnos idén pont egybe esett a Budapesti Esküvő Kiállítással, azonban még így is sok érdeklődő és nézelődő párt fogadtak a szervezők. Szintén ugyanez a szervezői kör rendezi minden évben a Miskolci kiállítást az ITC Székházban, illetve az Egri Esküvői Kiállítást és Vásárt a négycsillagos Hotel Eger & Parkban - így a vidéken élő párok is megtapasztalhatják az esküvői kiállítás élményét! 2016-ban is érdemes lesz ellátogatni ide, hiszen a minőségi környezet mellett itt is sok újdonsággal várják az érdeklődőket!

Debreceni Esküvői Kiállítás:

Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár - Nyíregyháza

A 2016-ban is megrendezésre kerülő nyíregyházi Romantika Kiállítás immáron 18. éve várja sok szeretettel az esküvőre készülőket a Korzó bevásárlóközpont 3. emeletén. A mintegy 1500 m2-en elterülő kiállításon az esküvőszervezéssel, fotókkal, videókkal, menyasszonyi ruhákkal, szépségápolással, zenekarral és minden más, esküvővel kapcsolatos szolgáltatás kínálatával, színes programsorozattal, kóstolókkal várják a kedves Vendégeket!

Wedding Expo és Luxury Wedding Expo Pécs

2015-ben hatodik alkalommal került megrendezésre a Pécsi Wedding Expo kiállítás, melynek színterét a Laterum Konferencia és Wellneshotel szolgáltatta. Ennek a közkedvelt és sikeresen működő kiállításnak az exkluzív verziója a pécsi Luxury Wedding Expo, ahol a "prémium" kategóriás szolgáltatók képviseltetik magukat minden évben. Kellemes ételek és színvonalas kiszolgálás, fantasztikus tervezők álomszép ruhái, ínycsiklandó ételek, minden, mi szem szájnak ingere - mindez elérhető áron! Abszolút kihagyhatatlan, 2016-ban is!

EsküvőTrend Esküvői Kiállítás - Székesfehérvár

Először 2010-ben került sor az EsküvőTrend Kiállítás megrendezésére, közel 40 profi megyei szolgáltatóval, és több ezer látogatóval. 2015-ben a belvárosi Magyar Király Szálló által nyújtott gyönyörű környezettel, izgalmas programokkal, hatalmas kedvezményekkel, és több mint 40 - az ország minden részéről érkező - kiállítóval várták az érdeklődőket.

Esküvői Kiállítás - Budapest Papp László Sportaréna

Az Esküvői Kiállítás 2016. január 30.-31-én nyitja meg kapuit a házasulandó párok és családjaik, illetve az érdeklődők előtt, a szokott helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában. A kiállítás még nagyobb befogadóképességgel, jobb megközelíthetőséggel, nagyobb alapterülettel várja a tevékenységüket bemutatni kívánó esküvői szolgáltatókat. A látogatók nem csupán útmutatást kaphatnak a legújabb trendek és a hazai piac által nyújtott lehetőségekről, hanem azzal a nem titkolt szándékkal rendezik meg a jövő évi kiállítást, hogy a családi események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és rangot kapjanak a mindennapokban is.

Nyitva tartás:

2016. január 30. szombat 10-19 óráig

2016. január 31. vasárnap 10-18 óráig.

Jegyárak:

Felnőtt: 1900 Ft.

Nyugdíjas, diák és fogyatékkal élő (kártyával igazolva): 1300 Ft.

14 éves kor alatt ingyenes.

Még több információért kattints az alábbi képre!

Gödöllői Esküvői Kiállítás

2015-ben immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a Gödöllői Esküvői Kiállítás. Az eseményre a gödöllői Erzsébet Királyné szállodában került sor, ahol most is rengeteg újdonsággal, családias környezetben várták az idelátogatókat.

A képek önmagukért beszélnek:

 

 

Képek forrása: www.facebook.hu, www.programturizmus.hu, www.stylemagazin.hu