Menyasszonyi ruha - Amsale Bridal 2015-16 kollekció

Ha letisztult, elegáns menyasszonyi ruhára vágysz, akkor jó helyen jársz: az Amsale Bridal gyönyörű, lágy anyagokból megálmodott, finoman nőies kreációi között Te is megtalálod álmaid ruháját! Nézd meg a legújabb kollekciókat!

 

 

 

Amsale Bridal 2015 őszi kollekció

Az Amsale divatház védjegyének számító letisztult a vonalak, kifinomult hímzések és virágszirom-rátétek ebben a kollekcióban is nagy szerepet kaptak: gyönyörű A vonalú, tüllszoknyás, sifonból vagy éppen szaténból készült, egyenes, lágyan bővülő és sellő fazonokat is láthatunk.

Tipp: Ha romantikus, kifinomult esküvőt tervezel, akkor bátran válogathatsz a kecses sellőszabású, illetve a púderszínű és a többrétegű tüllel kombinált klasszikus formák között!

 

 

A felsőrészek olykor egyszerű, pántnélküli, szív alakban dekoltált formát kaptak, melyeket egy csinos, ékszerhatású övvel vagy szalaggal könnyedén feldobhatunk. Ugyanakkor csipkeborításos, ujjatlan, csónaknyakú, V alakban kivágott, pántos darabokkal találkozhatunk.

 

 

Ha nem csupán nőies, hanem különleges, modern megjelenésre vágysz, akkor Neked ajánljuk a hátul tüllel borított, illetve a merészebb, szinte teljesen nyitott hátú kreációkat! Tökéletesen exkluzív, ultra elegáns stílus!

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Amsale Bridal 2016 tavaszi kollekció

Az Amsale ruhákban tökéletesen ötvöződik a szexi, nőies glamour és a bohém, egyszerűbb elegáns stílus - a tavaszi kollekció maga a megtestesült varázslat és időtlen elegancia! Minimalista, tiszta vonalak, könnyű, nemes anyagok, romantikus virág és kézzel készített gyöngyhímzések. Láthatunk csodás tüllszoknyás és szatén A vonalú darabokat, fényűző és letisztult egyenes, illetve sellőszabású darabokat is! Válogass kedvedre!

 

 

Amsale 2016-os kollekció bemutató backstage - Pillants be a kulisszák mögé!

 

Azoknak a menyasszonyoknak, akik hagyomány megjelenésre vágynak, ajánljuk a pántnélküli, nőies vágásokkal és egyszerű kivitelezéssel párosított ujjatlan, kerek nyakkivágású és pántnélküli modelleket. Ha pedig egy picit a csillogás felé kacsintgatsz, akkor számodra egy gyöngyös, csipkeborításos, bájos halványrózsaszín vagy egy elegáns boleróval ellátott fazon is ideális lehet.

 

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a kollekció többi darabját is!

 

 

 

 

Következő anyagunkban a Berta Elite Design legfrissebb, lenyűgözően szép menyasszonyi ruháit láthatjátok majd!

képek forrása: http://amsale.com/bridal/, http://wwd.com