Menyasszonyi ruha - Angel Sanchez 2015-16-os kollekció

Időtlenül elegáns formák, nagyszerű minőség, klasszikus tökéletesség - ezek az Angel Sanchez kollekciók, melyek minden évben elvarázsolják az egyszerű, ám romantikus design-t kedvelő hölgyeket! Nézd meg Te is a legfrissebb modelleket!


Angel Sanchez 2015 őszi kollekció

A tervező védjegye a tökéletes forma és kivitelezés, melyet rafinált, modern részletek egészítenek ki. A modellek nem csupán a tervezés által lesznek tökéletesek, hanem attól a kortárs eleganciától is, amelyet minden darab képvisel. A 2015 őszi kollekció ruhái klasszikus formákkal, kreatív anyagkombinációkkal és vágásokkal készültek: láthatunk egyszerűbb, enyhén bővülő A vonalú darabokat, modern rövid és csodaszép hercegnős fazonokat is.

Tipp: A fiatal, merész menyasszonyok tavaszi és nyári esküvőre is egyaránt választhatnak olyan modellt, amelyben megvillanthatják formás lábaikat!

A felsőrészek romantikusak és egyszerűek - szexi csipkebetétekkel, tüllel és nem mindennapi vágásokkal kombinált variációkat láthatunk, melyek éppen annyit takarnak, amennyit kell egy esküvőn. Találkozhatunk szív-, és V, illetve kerek nyakkivágásokkal, ujjatlan és rövid ujjú kreációkkal, illúzió nyakvonallal bolondított modellekkel is.

Ha pedig nem csupán a modern elegancia a cél, hanem egy kis huncutságot is szeretnénk belevinni a megjelenésünkbe, akkor kedvünkre válogathatunk a többé-kevésbé csipkével, illetve mélyebb kivágásokkal megspékelt hátmegoldások között. Neked melyik a kedvenced?

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Angel Sanchez 2016 tavaszi kollekció

A legfrissebb kollekció néhány darabja is nemrég bemutatásra került: nézd meg Te is ezeket a fantasztikus ruhákat, amelyekben a modern nőiesség és a klasszikus elegancia keveredik - bár az előbbi talán egy kicsit nagyobb hangsúlyt kapott... Láthatunk szinte már konzervatívnak számító hosszú csipkés ujjakkal és magas nyakrésszel megálmodott fazonokat is, illetve áttetsző organzával, nem mindennapi szexi dekoltázzsal, illetve kreatív hajtásokkal bolondított felsőrészeket is... Te melyiket választanád?

Nem csupán a modellek dekoltázsában és ujjmegoldásaiban fedezhetünk fel némi érzékiséget és különlegességet, hanem a szabásvonalakban is: vannak lágy esésű tüllszoknyás, pazar báli ruha fazonok, módosított és aszimmetrikus A vonalú kreációk, sőt egy nadrágszoknyás, feltűnő darab is helyet kapott a kollekcióban.

Egy kis ízelítő...

Kíváncsi vagy a bemutatóra is? - Itt megnézheted:

Képek forrása: http://angelsanchezusa.com, http://wwd.com