Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói


Elizabeth Fillmore 2015 őszi kollekció

Frissesség és nőiesség, elegancia és bohém szépség - ezek az őszi kollekció legfontosabb jellemzői... Láthatunk csábító sellő és trombita fazonokat, peplummal, hímzett övvel és tüll uszállyal kombinálva, illetve lágyan bővülő A vonalú darabokat is.

A legtöbb modellt egyszerű felsőrésszel álmodtak meg, amelyet olykor csipkével, spagetti pántokkal, tüllből kialakított ujjakkal, mélyebb hátkivágással vagy éppen szív alakú dekoltázzsal egészítettek ki. Neked melyik a kedvenced?

Még több szépséges ruhaköltemény:

Elizabeth Fillmore 2016 tavaszi kollekció

A legfrissebb kollekció annyiban különbözik az előzőektől, hogy a tervező szívesen használt letisztultabb, ultra elegáns formákat, amit páratlan vintage és bohém elemek tesznek tökéletessé. Ilyen például a míder, a crop top, illetve a nadrágszoknya fazon, de láthatunk még csipkés A vonalú, tüllszoknyás, tea length, és sellőszabású modelleket is.

Nézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

A különleges és felejthetetlen megjelenéshez hozzátartoznak az egyedi megoldások, rafinált vonalak is: ha Te is így gondolod, akkor bátran válogass a modern crop top felsőrésszel, levehető organza uszállyal, hasítékkal és áttetsző csipkebetéttel izgalmassá tett kreációk között!

A vékony pántos, ujjatlan, míderrel kombinált és csipkés pántnélküli felsőrészek mellett találkozhatunk hosszú ujjú, szirmokkal applikált, hímzett, V kivágású és színes, nyomott mintás modellekkel is.

Tipp: Ha nem riadsz vissza a trendi, modern stílustól, akkor válassz Te is hátul merészebben dekoltált fazont!

Elizabeth Fillmore legutóbbi bemutatójáról készült videót itt nézheted meg:

Képek forrása: http://www.weddingbells.ca