Menyasszonyi ruha - Monique Lhuillier 2015-16 kollekciói

Csábító, stílusos megjelenés az esküvőn is, luxus anyagok, páratlan kivitelezés, elegáns részletek - ezt kínálja a világhírű márka. Nagyszerű stílusérzék, extra nőies, finom megoldások... Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciókat!

 

 

 

Monique Lhuillier 2015 őszi kollekció

Ebben a kollekcióban a finom, romantikus tüllcsodák mellett éppúgy megtalálhatóak a modern, stílusos darabok, mint az ultra elegáns, klasszikus fazonok. Igazán sokszínű gyűjtemény, ahol szinte minden menyasszony megtalálhatja álmai ruháját!

Tipp: Ha vintage vagy hagyományos elegáns esküvőt tervezel, akkor válassz a klasszikus A vonalú, vagy csipkés sellő fazonok közül!

 

 

Ha nem ragaszkodsz a hosszú menyasszonyi ruhához, akkor bátran nézz szét a csinos, rövidebb modellek között: bájos A vonalú, púderszínű csipkével, ceruzaszoknyával, testre simuló formával, mini és tea length hosszal, illetve többrétegű, áttetsző tüllel megálmodott darabokkal is találkozhatunk...

 

 

A felsőrészek stílusban is tökéletes illenek a szoknyákhoz: gyönyörű csipkeujjak, tüllből kialakított dekoltázsok, pántos és pántnélküli megoldások, V, kerek és szív alakú kivágások teszik elegánssá és sikkessé az összképet.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Monique Lhuillier 2016 tavaszi kollekció

A legújabb kollekció telis-tele van exkluzív csipkékkel, fényűző díszítésekkel, pazar kristály-, és gyöngyhímzésekkel ékített felsőrészekkel, illetve gyönyörű tüll-, és organza szoknyákkal...

 

 

Ha nem kizárólag hercegnős és A vonalú ruhára vágysz, akkor nézd meg ezeket a fantasztikus sellő és trombita fazonokat, melyeket különleges szabásvonalak és egyedi díszítések tesznek izgalmassá. Nem mellesleg gyönyörűen kiemelik a formás idomokat, erősítik nőiességedet és sikkes, luxus megjelenést kölcsönöznek!

 

 

Ebben a kollekcióban főként a felsőrészek kapták a legtöbb, káprázatos díszítést: csipkével és tüllel applikált, gyönyörű ujjakkal, szív és V alakban dekoltált, pántos, illetve pántnélküli megoldásokkal, csillogó hímzésekkel és finoman kidolgozott virág-, illetve gyöngy rátétekkel is találkozhatunk.

 

 

A galériakép linkjére kattintva szintén megtekintheted a teljes kollekciót!

 

 

Képek forrása: https://www.moniquelhuillier.com