Menyasszonyi ruha - Pronovias 2015-16 kollekciói

A spanyol Pronovias cégcsoport világszerte ismert fantasztikus menyasszonyi ruhakollekcióiról és tehetséges tervezőiről; ma már több mint 70 kreatív tervező dolgozik a cég "kezei alatt". Nézd meg Te is legújabb, káprázatos kreációikat!

 

 

 

Pronovias 2016 kollekció

Az idei kollekció mellett már a legfrissebb, 2016-os ruhákat is bemutatta a Pronovias. Ultranőies formák, fantasztikus kivitelezés, kiváló minőségű szövetek, stílusos megjelenés - ezt nyújtja a híres spanyol esküvői divatház! Láthatunk gyönyörű hercegnős, A vonalú, sellő, trombita, mini és egyenes fazonú darabokat is, melyeket csipkével, szaténnal, gyöngyökkel, fodrokkal és hajtásokkal tettek tökéletessé!

 

 

Ha romantikus stílusra vágysz, akkor számodra a tüllel és organzával megspékelt ruhák, illetve a testre simuló csipkecsodák lehetnek a legideálisabbak! Ha inkább az időtlen elegancia híve vagy, akkor pedig a szaténból, többrétegű tüllből és sifonból megálmodott A vonalú és hercegnős darabokat ajánljuk!

 

 

A fantasztikus szoknyák mellé letisztultabb, az elegáns, egyszerűbb fazonokhoz pedig csillogó díszítéssel, hímzésekkel és csipkeborítással ékített felsőrészek tartoznak. Találkozhatunk pántos, pántnélküli, míderrel kombinált, szív és V alakban dekoltált, bámulatos hátmegoldásokkal és szexi kivágásokkal megálmodott modellekkel is!

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Atelier Pronovias 2015 kollekció

Az atelier kollekciók a haute couture jegyében születtek. Minden szabásvonalat, díszítést és formát a határtalan nőiesség, az időtlen elegancia és az érzéki kialakítás ihletett. Láthatunk merészebb, szinte teljesen áttetsző csipkés darabokat, romantikus fodros és vintage jellegű A vonalú modelleket, illetve klasszikus, lágy esésű anyagból készült hercegnős, sellő és trombita fazonokat.

 

 

Szinte minden felsőrész alapvető anyaga csipke: van, hogy ebből az anyagból alakították ki az egész felsőt, máskor csak az ujjakként, vállrészként vagy éppen az illúzió nyakvonal részeként szerepel ez a különleges szövet. Találkozhatunk ezen kívül még rövid ujjú, hosszú selyemujjú, szolid kerek vagy szögletes nyakkivágással, szív alakban dekoltált, pántnélküli, galléros, spagetti pántos és ujjatlan modellekkel is!

 

 

Egy kreatív hátkivágás vagy éppen egy gyönyörűséges csipkés hátmegoldás még a legegyszerűbb darabot is feldobja: válassz ilyen menyasszonyi ruhát, tündökölj Te is magabiztosan a Nagy Napon!

 

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

 

 

 

Atelier Pronovias 2016 kollekció

Az idei mellett a jövő év esküvői ruháit is meg kell mutatnunk: ez a gyűjtemény teljes mértékben a klasszikus, exkluzív elegancia jegyében született... A formák egyszerűek, a szövetek kiváló minőségűek, javában A vonalú, lágyan bővülő, illetve sellő és trombita fazonban leomló darabok alkotják.

 

 

A felsők szintén nagyon egyszerűek, viszont mivel tökéletesen rásimulnak a felsőtestre, így sokkal látványosabbak és szebbek, mint némely agyondíszített darab. Láthatunk kerek, csónak és V kivágású darabokat, csipkével és szexi kivágásokkal bolondított, hosszú ujjú, ejtett vállú, ujjatlan és szív alakban dekoltált, pántnélküli kreációkat is.

 

 

Ha kíváncsi vagy a teljes kollekciót, kattints a galériakép linkjére!

 

 

Képek forrása: http://www.pronovias.com/