Menyasszonyi ruha - Temperley Bridal 2015-16 kollekciók

Finom, nőies sziluettek, nemes anyagok és nagyszerű, letisztult, ugyanakkor romantikus, időtlen stílus - ezek a Temperley menyasszonyi ruhák! A legfrissebb kollekciók telis-tele vannak légies fazonokkal, gyönyörű díszítésekkel, különleges felsőrészekkel...


Temperley Bridal 2015 ősz

A brit esküvői ruha márka modelljei egytől-egyig a könnyed elegancia és az exkluzív nőiesség jegyében születnek - luxus és visszafogott csillogás, modern köntösben...

Az őszi kollekcióban gyönyörű virágos hímzésekkel, bájos felsőrészekkel és ultra elegáns formákkal kombinált modellekkel találkozhatunk, melyek közül jó néhányat sifonból és csipkéből álmodtak meg.

Különleges, levehető uszállyal párosított, egyenes vonalú darabok, csábító sellő és modern rövid, illetve hagyományos A vonalú modellek - több stílus, több lehetőség!

Tipp: Ha a romantikus lelkületű arák közé tartozol, akkor bátran válogathatsz a mesés, gyöngyökkel, csipkeujjakkal, ejtett vállakkal és illúzió nyakvonallal párosított modellek között!

Még több szépséges ruhaköltemény:

Temperley Bridal 2016 tavaszi kollekció

A tavaszi esküvői modellek között láthatunk káprázatos díszítésekkel ellátott hercegnős, lágy esésű A vonalú, és rafinált egyenes, illetve sellőszabású modelleket. Ha Te is odavagy a modern, különleges darabokért, akkor ez a kollekció a Neked való!

Úgy tűnik, a Temperley Bridal tervezője a kifinomult, elegáns felsőrészek híve: találkozhatunk egyszerű pántos, V és szív alakban dekoltált, rövid és hosszú, hímzett csipkés ujjú, pazar derékrésszel ékesített, illetve csónaknyakú kreációkkal is.

Tipp: A vékony hölgyek számára ideálisak a vékony pántos felsőrészek is, míg a kicsit teltebb menyasszonyoknak azokat a modelleket ajánljuk, amelyek vastagabb pántokkal, vagy egy kis ujjal rendelkeznek.

Nézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

Kíváncsi vagy a tavaszi kollekció bemutatójára? Itt megnézheted:

Képek forrása: http://wwd.com, http://onefabday.com