Jótékonysági naptár rendelés

Hogy az Ő karácsonyuk is örömteli legyen... egyben Neked is örömöt okoz az év minden napján, amikor csak erre a naptárra rápillantasz, beleírsz....


Hamarosan vége az évnek, itt a Mikulás, majd a várva várt karácsonyi ünnepek... és, hogy az ünnep másnak, az elesett, ártatlan kis lelkeknek is ünnep lehessen, mi most az Te szívedhez szólunk...

Megérkezetek a csodálatosan szép 2017-es Westies jótékonysági naptárak!
A következő évben is szükséged lesz akár fali, akár asztali naptárra, hogy teendőid bejegyezd vagy netán meglepd üzleti Partnereid, ismerőseid. Bármikor, ha ebbe a naptárba beírsz valamit, mindig megmelengeti a szíved-lelked az, hogy Te egy olyan naptárra jegyezheted be az információkat, melyre szívesen nézel rá, mely már a szemnek is örömet okoz.... és ha rápillantasz, örömmel tölt el a tudat, hogy ez a naptár egy kis ártatlan léleknek visszaadta az életét!


Naptárvásárlásoddal, hogy itt és most vásárolod meg életeket mentesz! Westie Rescue Hungary a vállalkozásoknak, cégeknek adományigazolást állít ki a vásárlásról! Kérünk támogatsd vásárlásoddal a kis hegylakókat, hogy nekik is boldog karácsonyuk legyen!

Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/

Nézd meg hogyan készült a naptár !Lélekmelengető werkfilm a naptárfotózásról:

Köszönjük, a mentett Westiek nevében, hogy támogattad naptárvásárlásoddall mentésüket, életben maradásukat! Reméljük örömöd leled a szépséges hegylakókban 2017 folyamán is!


Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/

Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá egy kis mentett állat életét!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu