Jótékonysági naptár rendelés

Hogy az Ő napjuk is örömteli legyen... egyben Neked is örömöt okoz az év minden napján, amikor csak erre a naptárra rápillantasz vagy beleírsz....


Itt az új év, újabb naptárra ebben az évben is szükséged lesz... most az Te szívedhez szólunk...

Várnak a csodálatosan szép 2019-es Westies jótékonysági naptárak!
Idén is szükséged lesz akár fali, akár asztali naptárra, hogy teendőid bejegyezd vagy netán meglepd üzleti Partnereid, ismerőseid. Bármikor, ha ebbe a naptárba beírsz valamit, mindig megmelengeti a szíved-lelked az, hogy Te egy olyan naptárra jegyezheted be az információkat, melyre szívesen nézel rá, mely már a szemnek is örömet okoz.... és ha rápillantasz, örömmel tölt el a tudat, hogy ez a naptár egy kis ártatlan léleknek visszaadta az életét!
 


Naptárvásárlásoddal, hogy itt és most vásárolod meg életeket mentesz! Westie Rescue Hungary a vállalkozásoknak, cégeknek adományigazolást állít ki a vásárlásról! Kérünk támogatsd vásárlásoddal a kis mentett hegylakókat!

Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/


Nézd meg hogyan készül a naptár !Lélekmelengető werkfilm a naptárfotózásról:
 Köszönjük, a mentett Westiek nevében, hogy támogattad naptárvásárlásoddall mentésüket, életben maradásukat! Reméljük örömöd leled a szépséges hegylakókban 2019 folyamán is!
 

Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/
 

Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá egy kis mentett állat életét!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu

Képek forrása: Pinterest.com, WRH