Trendi virágok a 2016-os menyasszonyi csokorban

Melyek 2016 esküvőinek trendi virágai.. ismerd meg és válassz szíved szerint közülük...

Ebben az évben újra és újra megújulunk majd a vintage stíluson belül. Nem lankad érdeklődésünk a téma iránt. Egyszerűen belopta magát szívünkbe ez a bájos, és nem utolsósorban rettentő nőies és romantikus vonal. Minden lágyságával és gyermeki finomságával, játékosságával együtt.

Idén nem érjük be egy egyszerű rezgő csokrocskával valami igazán egyedit szeretnénk. Természetesen a vintage vonal, amely egyértelműen viszi a pálmát minden felett, tartogat számunkra még pár csodát. Nem kell attól tartanunk, hogy ismétlődésekbe botlunk bele.

 

 

 

 

A vintage vonal kedves kis csokrai tele lesznek apró fejű csokros rózsával, finom sziromzatú lizikével, angol rózsákkal, pünkösdi rózsákkal, hortenziával vagy épp dáliával pasztell árnyalatokban.

Bővelkedik majd érdekes vágott zöldekkel, bogyós termésekkel vagy akár futó növényekkel, amelyek izgalmasan omlanak lefelé, vagy teszik bozontos őrületté a csokrunkat. Ezek között is a hamvasabb árnyalatok lesznek a keresettebb fajták, amelyek kiemelik a finom pasztel árnyalatok szépségét. Ezen csokrok gömbölyűségét csodálni fogjuk, hisz viráganyaga maximálisan lehetővé teszi, hogy szépen kikerekített formát alkossunk belőlük.

 

 

 

 

írta: NYÁRI WANDA virágkötő
FLORA ESSZENCIA ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ
inspirációs fotók: Pinterest.com

 
Elérhetőség:

Telefon: +36 20 437 4993
Weboldal: www.floraesszencia.hu
Blog: www.floraesszencia.blogspot.com
E-mail: floraesszencia@hotmail.com
Kreatív műhely: 2339, Majosháza, Széchenyi-sétány 49.
Nyitva tartás: időpont egyeztetés, bejelentkezés szükséges!