Trendi színek a 2016-os menyasszonyi csokorban

Ismered a 2016-os esküvői szezon színtrendjét? Tudod már melyek lesznek a legdivatosabb, trendi színek? Nos, nézzük meg, és válaszd ki azt amelyik szívedhez a legközelebb áll.


Igen-igen, már meg is van a befutó árnyalat a jövő év tavaszi színek palettájából. Úgyanis jó ha tudod, hogy a tavaszi trendárnyalatok határozzák meg az esküvős szezon színvilágát is.

A Pantone Institute közzétett legfrissebb újdonságai szerint, a Rose Quartz vitte el a pálmát 2016 tavaszán. Miért nem vagyok meglepve?

Az elmúlt évek felfutó vintage őrületében a halvány kékek és zöldek mellett ez a szín volt az, amely egyenes törte az utat magának, belopva magát a menyasszonyok szívébe. Tehát ez nem az a babarózsaszín, amitől a vőlegények teljesen kifekszenek, hanem a púder halvány árnyalata, amelyet a rózsa kvarc kristály színe határoz meg leginkább.

Finomságában, lágyságában, természetességében az egyik legkedveltebb árnyalat volt ez már az elmúlt években, és igen, elnyerte méltó vezető szerepét 2016-ra.

Szerencsések vagyunk ezzel a színnel, hiszen nagyon sok szép halvány rózsaszín virág kapható a virágpiacon, amelynek vegyítésével kapható meg ez a köztes finom árnyalat. Így a leggyönyörűbb menyasszonyi csokrokat rendelheted meg majd ebben az árnyalatban esküvődre.

A 2016-os csokrok tekintetében trendi lesz még barack árnyalatokat vagy épp halvány lilát választani. Tökéletes párosítást ezek a színek ezüstös árnyalatú kiegészítőkkel, zöldekkel vagy bogyós termésekkel adnak majd. Használjátok tehát bátran ezeket a pasztel árnyalatokat, garantált lesz az összahatás a 2016-os vintage dekoráció trenddel karöltve.

írta: NYÁRI WANDA virágkötő
FLORA ESSZENCIA ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ
inspirációs fotók: Pinterest.com


Elérhetőség:

Telefon: +36 20 437 4993
Weboldal: www.floraesszencia.hu
Blog: www.floraesszencia.blogspot.com
E-mail: floraesszencia@hotmail.com
Kreatív műhely: 2339, Majosháza, Széchenyi-sétány 49.
Nyitva tartás: időpont egyeztetés, bejelentkezés szükséges!