Menyasszonyi ruha - Oscar de la Renta 2016 kollekció

Mesés anyagok, kifinomult részletek és könnyed, abszolút nőies formák - ezek az Oscar de la Renta esküvői ruhák, melyeket ajánlunk mindenkinek, aki kedveli a laza eleganciát és a modern vonalakat! Kíváncsi vagy a legújabb modellekre?

 

 

 

Oscar de la Renta 2016-os kollekció

A legfrissebb Oscar de la Renta kollekcióban nem csupán egy fajta stílussal találkozhatunk, láthatunk modern, nőies, letisztultabb, romantikabb, vintage hatású, modern és igazán szexi darabokat is. Válogass kedvedre, találd meg álmaid ruháját!

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

A romantikus fodros, és vintage hatású csipkés darabokat ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik az egyenes, testre simuló és enyhén sellő fazonokat. A fantasztikus csipke, sifon és tüll anyagok kifinomulttá, a pántnélküli míderek pedig lenyűgözővé teszik a kreációkat...

 

 

Ha Te is rajongsz a klasszikus eleganciáért, akkor az A vonalú, letisztultabb és modern egyenes fazonok, melyekhez levehető, mesés uszály párosul, éppen Neked való!

Tipp: Ha nem félsz megmutatni formás lábaidat sem, akkor bátran válassz mini fazont: fiatalos, elegáns, egyedi és szexi!

 

 

A felsőrészek esetében leggyakrabban az egyszerű kifinomultságra, illetve kicsit romantikusabb hatásra törekedtek: érdekes szív és V alakú dekoltázsok, pántnélküli csipkés, hímzéssel vagy hajtásokkal díszített felsők, csinos pántok, tüllborítások és ejtett csipkeujjak...

 

 

A bemutatón nem csak menyasszonyi ruhákat mutatott be a tervező, hanem bájos gyermek koszorúslány ruhákkal is találkozhatunk. Hercegnős formák, puha tüllel, organzával és csipkével díszített kis ruhák, pazar fodrokkal, hímzésekkel!

 

 

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

 

Képek forrása: http://www.oscardelarenta.com/