Menyasszonyi ruha - Ines di Santo 2016 tavaszi kollekció

Csodás hercegnős, fényűző sellő vagy éppen sikkes, elegáns esküvői ruháról álmodsz? Akkor nézd meg Ines di Santo legfrissebb modelljeit, válogass a fantasztikus hímzésekkel, kristályokkal és fodrokkal ékített, modern, luxus ruhacsodák között!

Ines di Santo 2016 tavaszi kollekció

Ines di Santo fantasztikus stílusérzékének tudhatjuk be, hogy minden évben pontosan tudja, mire vágynak a menyasszonyok! A 2016-os kollekció telis-tele van fényűző részletekkel, romantikus formákkal, csábító vonalakkal és gyönyörű csipkékkel megálmodott ruhakölteményekkel!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Ha Te is a romantikus lelkületű arák közé tartozol, akkor válogass bátran a milliónyi fodorral ékített, csillogó tüllel és virágokkal hímzett A vonalú, illetve báli ruha fazonok között! A modern hercegnőknek ajánljuk a bájos aszimmetrikus fazonú modellt, amely fiatalos, különleges és abszolút elegáns.

A kifinomult elegancia és a klasszikusabb stílus híveinek ideális választás lehet egy lágy esésű, egyenes szabású vagy egy kicsit vintage beütéssel bíró, sellő fazonú darab. Ezeket a modelleket a különleges anyagok, csábító felsőrészek, levehető uszályok és káprázatos hímzések teszik tökéletessé.

Felsőrészek tekintetében az egyszerűség és a romantikus összefonódik: csodás csipke és tüllborítások, csillogó hímzésekkel, szív és merészebb V alakú dekoltázsok, pántos és pántnélküli, illetve ujjatlan darabok. Ha igazán egyedi megjelenésre vágysz, akkor pedig viselj izgalmas hátmegoldással kombinált kreációt a Nagy Napon!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

Képek forrása: http://inesdisanto.com