Menyasszonyi ruha - Kenneth Pool 2016 tavaszi kollekció

A 2016-os kollekciót a kifinomult, modern elegancia jellemzi, egy csipetnyi érzékiséggel, picit romantikus és abszolút nőies stílussal fűszerezve... Nézd meg Te is a legújabb modelleket, találd meg álmaid esküvői ruháját!


Kenneth Pool 2016 tavaszi kollekció

Ez a kollekció az ideinél jóval kifinomultabb, és bár a modellek megőrizték klasszikus formáikat, a díszítések és vágások visszafogottabbak és olykor romantikusabbak is. Láthatunk érzéki egyenes szabású, enyhén bővülő darabokat, fényes szaténból vagy tüllből megálmodott sellő fazonokat, illetve szexi míderrel kombinált A vonalú modelleket is!

Tipp: A molett menyasszonyoknak sem kell lemondani az ultra elegáns, modern ruhákról: válassz egy kényelmes, fűzős A vonalú darabot, amely kiemeli a dekoltázsod, karcsú derekat varázsol és elrejti a kényes területet!

A legtöbb kreáció közkedvelt pántnélküli, szív alakban dekoltált felsőrészt kapott, melyeket csipkebetétek, húzott derékrész, illetve látványos dekoltázs egészít ki - ezek még inkább erősítik a karcsúsító hatást.

Természetesen helyet kaptak a kollekcióban V alakban kivágott, csipkeborításos, hímzett tüllborításos és csipkepántos változatok is, amelyeket a szélesebb vállakkal rendelkező aráknak, illetve az alacsonyabb termetű hölgyeknek ajánlunk!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Kíváncsi vagy Kenneth Pool idei kollekciójára is? Akkor kattints az alábbi képre!

Képek forrása: http://theimprint.theimpression.com, http://kennethpool.com/bridal/