Menyasszonyi ruha - Liancarlo 2016 tavaszi kollekció

Időtlen formák, kifinomult klasszikus eleganciával megspékelve - csodás menyasszonyi ruhák a legfinomabb tüll, sifon és csipke anyagokból... Gyönyörködj Te is ezekben a fantasztikus ruhakölteményekben, nézd meg Liancarlo legfrissebb kollekcióját!


Liancarlo 2016 tavaszi kollekció

Természetesen, mint mindig, a 2016-os kollekcióban is a klasszikus formáké és a modern, nőies jegyeké a főszerep: gyönyörű csipkeruhák, áttetsző tüllszoknyával, testre simuló felsőrészek illúzió nyakvonalakkal, illetve rafinált vágásokkal, övvel és szépséges virághímzésekkel kombinálva...

Tipp: Az egyszerűbb, modern stílus szerelmeseinek a lágyan bővülő, A vonalú ruhákat ajánljuk, amelyek szépen kiemelik a hölgyek természetes szépségét!

A pazar csipkével és hímzésekkel tarkított sellő, illetve trombita fazonokat általában a romantikus, fényűző stílust kedvelő arák szokták viselni - a legújabb kollekcióban ezekből sincs hiány: páratlan anyagkombinációk, finom tüllszoknyák, a ruha egészén végigfutó káprázatos minták…

A felsőrészek többségét a tervező csupa csipkével és tüllel álmodta meg: láthatunk pántos, ujjatlan, V és szív alakban dekoltált, pántnélküli, gyönyörűséges hátkivágással díszített és áttetsző tüllpántokkal társított darabokat is.

Tipp: A pántnélküli modellek a magasabb menyasszonyoknak a legelőnyösebbek!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!


képek forrása: http://www.weddingchicks.com