Menyasszonyi ruha - Romona Keveza 2016 tavaszi kollekció

Klasszikus formák modern megoldásokkal, vintage elegancia merész vonalakkal. Ha Te is kedveled Romona páratlan, nőies stílusát, akkor ez a kollekció is a szívedbe lopja magát! Lélegzetelállító, pazar hercegnős fazonok, virágokkal és romantikával hintve...

 

 

 

Romona Keveza 2016 tavaszi Luxe Bridal kollekció

A legfrissebb kollekció darabjai a megszokott eleganciával és nőiességgel készültek, melyekben a vintage és a luxus stílus találkozik. A kifinomult, modern részletek éppen annyit tesznek hozzá, mint a klasszikus fazonok, illetve a kivételes anyagkombinációk...

 

Ha kíváncsi vagy a kollekció többi darabjára is, akkor kattints a galériakép linkjére!

 

 

 

Ha a letisztult elegancia szerelmese vagy, akkor Neked ajánljuk a testre simuló, lágyan bővülő sellő és trombita fazonokat, melyek többnyire finom, áttetsző és horgolt csipkéből készültek. Választhatsz tengernyi virágszirom-applikációval díszített vagy éppen levehető tülluszállyal kombinált darabot - minden modell különleges a maga nemében.

Tipp: A molett menyasszonyok számára a legideálisabbak az A vonalban bővülő szatén és sifon-ruhák, amelyeknek tartásáról több réteg alsószoknya és míder gondoskodik.

 

 

Azoknak az aráknak, akik odavannak a hercegnős és A vonalú tüllcsodákért, számukra talán egy nyomott virágmintás vagy egy egyszerűbb, hajtásokkal ékesített kreáció lehet a legjobb választás! Egy fényűző vagy romantikus tavaszi esküvőre például nem is tudnék elképzelni szebbet, mint egy virágokkal hintett hercegnős ruhaköltemény!

 

 

A felsőrészek között találkozhatunk egyszerűbb, modern aranyszínű és ékszerhatású övvel díszített, illetve a luxus hangulatot idéző gyönyörű csipkeujjakkal, merészebb V és szív alakú dekoltázzsal, aszimmetrikus, pántnélküli és ujjatlan darabokkal is. Te melyiket választanád?

 

 

A hátkivágások és buja csipkeborítások nem túl bonyolultak, viszont annál inkább stílusosabbak és elegánsabbak. Ha Te is szeretnéd magad meglepni az esküvő alkalmából egy egyedi, és nem mindennapi darabbal, akkor válassz bátran egy csipkeborítással, áttetsző tüllborítással bolondított, vagy éppen egy, szinte teljesen nyitott hátú fazont! Ne aggódj, idén és 2016-ban sem mennek ki a divatból!

 

 

Képek forrása: http://www.romonakeveza.com