Menyasszonyi ruha - Ronald Joyce 2016 kollekció

Ronald Joyce fényűző díszítéseiről, modern és abszolút nőies formáiról, illetve időtlen, stílusos eleganciájáról ismert. Nézd meg Te is legfrissebb, 2016-os kollekcióját, és találd meg álmaid esküvői ruháját!

Ronald Joyce 2016 kollekció

Rajongsz a páratlanul elegáns, romantikus, habos ruhákért? A fényűzően elegáns díszítésekért? Avagy a bájos sziluettekért és a sikkes csipkecsodákért? Válogass bátran ebben a kollekcióban, hiszen szebbnél-szebb formákkal, csodaszép anyagokkal és luxus díszítésekkel találkozhatsz!

Láthatunk sellő, trombita és A vonalú darabokat, fehér és púderrózsaszín árnyalatban, rövid vagy éppen hosszú uszállyal, fantasztikus csipkével, többrétegű áttetsző tüllel és pazar selyemmel kombinálva… Neked melyik tetszik legjobban?

Az egyszerűbb szoknyákat gazdagon díszített - gyönyörű övvel, kristály-, és gyöngyhímzéssel, szépséges csipkékkel - felsőrészek egészítik ki. Vannak pántnélküli, szív alakban dekoltált, pántos, V dekoltázzsal párosított, csipkés ujjú, boleróval, rövid ujjakkal, csipkeborítással és szépséges tüllbetéttel díszített modellek.

A hátmegoldások között láthatunk egyszerűbb variációkat, illetve mélyebben kivágott és gyönyörűséges csipkével borított kreációkat is. Te melyiket választanád?

Tipp: Ha a fényűző, sikkes stílus preferálod, akkor bátran válassz kreatív hátmegoldással megálmodott menyasszonyi ruhát!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

Képek forrása: http://www.ronaldjoyce.com