Menyasszonyi ruha - Sareh Nouri Bridal 2016 tavaszi kollekció

Klasszikus formák, izgalmas nőiességgel és modern eleganciával, olykor extravagáns elemekkel kombinálva... Ha Te is szereted a hagyományos. elegáns darabokat, ugyanakkor szívesen viselsz egyedi ruhákat, akkor a legújabb Sareh Nouri kollekció a Neked való!


Sareh Nouri Bridal 2016 tavaszi kollekció

A high-end esküvői ruhatervező, Sareh Nouri mindig is az egyediségre, az eleganciára és a nőiesség újfajta kifejezési módjára törekedett. Ezeket a menyasszonyi ruhákat nem csak a klasszikus formák és a modern elegáns, stílus szerelmeseinek ajánljuk, hanem azoknak az aráknak is, akik nem félnek különlegesek és merészek lenni. A legújabb kollekcióban láthatunk francia és olasz selyemből, csipkéből készült gyönyörű sellő és lágy esésű A vonalú ruhákat, levehető uszállyal, tüllszoknyával és romantikus felsőkkel kiegészítve...

Egy extravagáns, fekete báli ruha fazonú esküvői ruha is helyet kapott a kollekcióban, amelyet az extrém aráknak, azokon belül is a gót stílust kedvelő hölgyeknek ajánlunk! Elképesztően szép, aszimmetrikusan fodrozott szoknya, csábító csipkés felsővel, mely alatt felsejlik viselőjének csupasz bőre,,, Kell ennél több?

A hátmegoldások különösen nagy hangsúlyt kaptak ebben a gyűjteményben: kreatív kivágásokkal, csipke-, és tüllborítással, aprócska gombokkal kombinálva. Azok a hölgyek, akik egyedi, nem mindennapi eleganciára vágynak, bátran válasszanak ilyen fazont!

A szív és V alakban dekoltált, csipkés ujjú darabok mellett találkozhatunk még ejtett vállal, illúzió nyakvonallal, spagetti vagy tüllpántokkal ellátott felsőrészekkel is.

Tipp: A pántnélküli modellek leginkább a magas hölgyeknek állnak jól, míg a vastagabb pántos és háromnegyedes ujjú kreációkat alacsonyabb, illetve teltebb hölgyek is bátran viselhetik!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!


Képek forrása: http://sarehnouri.com/