Menyasszonyi ruha - Victoria Jane 2016 kollekció

Kiváló minőségű, meseszép és ultranőies menyasszonyi ruhára vágysz? Ha kedveled a klasszikus formákat, ugyanakkor modern kivitelezést, akkor a Victoria Jane kollekció Neked való! Nézd meg Te is a legfrissebb darabokat!

Victoria Jane 2016 kollekció

A legújabb Victoria Jane modelleket a letisztult, abszolút nőies formák jellemzik, amelyeket fantasztikus, gazdag díszítések és gyönyörűséges hímzések tesznek tökéletessé. Láthatunk empire szabású, A vonalú, lágyan leomló sellő és trombita fazonú darabokkal is, melyek közül is a legszebbek talán a tüllszoknyával kombináltak. Néhány terjedelmes, nagyszoknyás modell is helyet kapott, melyeket a romantikus, időtlen stílust kedvelő hölgyeknek ajánlunk!

Az aránylag egyszerűbb szoknyákat meseszép, elegáns szív és V alakú dekoltázsok, csipkés, pántos, pántnélküli, illetve aszimmetrikus felsők, rövid és hosszú ujjak, csipke bolerók egészítik ki.

Tipp: A magasabb arák bátran viselhetnek pántnélküli fazont, míg a molett és alacsonyabb nők számára a vastagabb pántos modellek sokkal előnyösebbek!

Külön kiemelném a káprázatos kristály-, és gyöngyhímzéseket, amelyek a mellrészt, a ruha oldalát, derekát vagy éppen az egész felsőrészt díszíti: fényűző és ultra elegáns benyomást kölcsönöznek viselőjének.

Tipp: Ha kedveled a klasszikus stílust, ugyanakkor egy kis csillogástól sem riadsz vissza, akkor válassz Te is ragyogó, kristályokkal borított menyasszonyi ruhát!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Képek forrása: http://www.ronaldjoyce.com