Menyasszonyi ruha - Aire Barcelona 2016 kollekció

Trendi menyasszonyi ruhák, klasszikus vonalvezetéssel, olykor fényűző, romantikus díszítésekkel és egyedi szabásvonalakkal... Ha minőségi, sikkes darabról álmodsz, akkor nézd meg a legújabb Aire kollekciót; találd meg álmaid ruháját!

 

Aire Barcelona 2016

Az Aire kollekciók telis-tele vannak selyem dupioniból, taftból, mikádói és velencei csipkéből megálmodott pazar ruhakölteményekkel, melyeket még tovább színesíthetünk különböző kiegészítőkkel, mint például csipkeborítással, boleróval, kristályokkal kirakott övekkel, levehető tülluszállyal... A legújabb kollekcióban is sokféle fazon megtalálható - ha egyszerűbb, ultra elegáns és sikkes ruhát keresel, akkor válassz lágy esésű, egyenes vonalú, modern sellőszabású vagy klasszikus A vonalú fazont.

 

 

Ha viszont valami többre vágysz, akkor válogass bátran a vízesésszerű, fodros és csipkés szoknyákkal párosított hercegnős fazonok között - garantált a stílusos, nőies, fényűző megjelenés!

 

A felsőrészek között szintén nehéz a választás, hiszen rengeteg csodaszép megoldással találkozhatunk: nyakba kötött, pántos, masnival, kristályokkal és csipkével megspékelt pántnélküli, szív alakban dekoltált kreációk, letisztult háromnegyedes ujjú, romantikus ejtett vállú és csónaknyakú darabok...

 

Ha klasszikus, vállnélküli fazon mellett teszed le a voksodat, mégis szeretnéd egy kicsit feldobni a szettedet, akkor válogass kedvedre a tüllből és csipkéből megálmodott bolerók, vintage hatású, selyem dupioni kiskabátok és a szépséges csipkeborítások közül!

 

 

Az elegáns és sikkes megjelenés mellett számodra is fontos a divat? Akkor itt a lehetőség, hogy megmutasd romantikus vagy éppen merészebb oldaladat: fantasztikus, hímzett csipkés hátmegoldások és szexi hátkivágások várják a trendi, ultranőies stílus szerelmeseit!

 

Ha kíváncsi vagy a kollekció többi modelljére is, kattints az alábbi galériakép linkjére!

 

Képek forrása: http://www.airebarcelona.com